קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

טארט אגס וגרוייר

טארט אגס וגרוייר
מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 960 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, עלי טימין, בצק עלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו Gruyere עם Confit אגס, אגס וגרוייר סטרטה, ו אגס של פאי תפוחים עם קרום Gruyere (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש עד 204°. לחלק בצק עלים לתוך 4 מלבנים ומניחים על 2 גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים חמאה במחבת נירוסטה בינונית על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים אגסים וקורנית ומבשלים עד רך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
הסר מהחום ולאפשר להתקרר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5
מחלקים את תערובת האגס בין בצק עלים, ואז מעל כל טארט עם גבינה מגורסת.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
6
אופים עד טארטים הם זהובים, סיבוב מגשי גיליון חצי דרך, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגישים חם.