קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

טארט אגס וגרוייר

טארט אגס וגרוייר
מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 960 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, עלי טימין, בצק עלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו Gruyere עם Confit אגס, אגס וגרוייר סטרטה, ו אגס של פאי תפוחים עם קרום Gruyere (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש עד 204°. לחלק בצק עלים לתוך 4 מלבנים ומניחים על 2 גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים חמאה במחבת נירוסטה בינונית על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים אגסים וקורנית ומבשלים עד רך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
הסר מהחום ולאפשר להתקרר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
5
מחלקים את תערובת האגס בין בצק עלים, ואז מעל כל טארט עם גבינה מגורסת.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
6
אופים עד טארטים הם זהובים, סיבוב מגשי גיליון חצי דרך, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים חם.