קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

חנה מסאלה (חומוס הודי מלוח)

חנה מסאלה (חומוס הודי מלוח)
המתכון חנה מסאלה (אפונת חומוס הודית מלוחה) מוכן בערך 30 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 108 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אבקת כוסברה, אבקת כורכום, פלפל צ'ילה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד היטב כתוספת משתלמת מאוד. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 52%. הציון הזה די טוב. נסו חנה מסאלה, כיצד להפוך את דרום הודו חנה מסאלה, אפונה חומוס עם גאראם מסאלה, ו אפונה מפוצלת צהובה מעושנת (תמטאר חנה דאל) מ ' בישול הודי נפרש עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
טוחנים בצל, עגבנייה, ג ' ינג 'ר, שום ופלפל צ' ילי יחד במעבד מזון לעיסה.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מטגנים עלי דפנה בשמן חם עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
יוצקים את העיסה למחבת ומבשלים עד שהשמן מתחיל להיפרד מהתערובת וצבעו חום זהוב, 2 עד 3 דקות. מתבלים את התערובת באבקת צ ' ילי, כוסברה, אבקה, גרם מסאלה, כורכום ומלח; מבשלים ומערבבים עד שהם חמים מאוד, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מערבבים מספיק מים לתערובת כדי לקבל רוטב סמיך; מביאים לרתיחה ומערבבים גרגירי חומוס לרוטב. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שהחומוס מחומם, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מקשטים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לאסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא דומיין לסורה חצי יבש קובי קלאסיק ריזלינג. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 22 דולר.
דומיין לסורה חצי יבש קובי קלאסיק ריזלינג
דומיין לסורה חצי יבש קובי קלאסיק ריזלינג
משתלב היטב עם מנות חריפות בעדינות, ומשלים גם חזיר ושרקוטרי נרפא. ליהנות עם פירות חתוכים טריים.