פטוצ'יני אלפרדו
פטוצ'יני אלפרדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 73 גרם שומן, ובסך הכל 908 קלוריות. מתכון זה משמש 2. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכו לחנות ואספו גבינת פרמזן, מלח, פטוצ'יני ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי לנצל את הקצפת הכבדה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת תות תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 51%. נסו פטוצ'יני אלפרדו, אלפרדו פטוצ'יני נמוך, ו פטוצ'יני אלפרדו עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. בינתיים, בסיר, ממיסים חמאה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים פנימה את השמנת, 1/4 כוס גבינה, גבינת רומנו, חלמון ביצה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה עד שמד חום קורא 160 (לא להרתיח).
מסננים פטוצ ' יני; מעליו רוטב אלפרדו וגבינת הפרמזן שנותרה.