טארט אספרגוס האביב
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 343 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. גשו לסופר וקנו עירית, פלפל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו אספרגוס וטארט בצל אביב, עוגת בצל אביב, ו Spring משמש טארט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. קמח קלות את משטח העבודה ולגלגל את בצק עלים למלבן 9-by 12-inch אפילו.
העברה לתבנית אפייה מוכנה.
מערבבים את מסקרפונה, 1 1/4 כפיות מלח, קמח, ביצה וגרידת לימון, ולאחר מכן לקפל את עירית טרגון.
מורחים על בצק עלים, עוזב גבול 3/4 אינץ'. לעשות חתכים קטנים סביב הגבול על 1 אינץ ' זה מזה עם קצה של סכין קילוף.
לזרוק את האספרגוס עם שמן זית בקערה.
להניח חצי האספרגוס בשורה מסודרת על פני השטח של טארט כך הקצוות לפגוש את הקצה. לעשות את אותו הדבר בכיוון ההפוך עם האספרגוס שנותר. העונה עם הנותרים 1/4 כפית מלח וכמה פלפל.
אופים עד הגבול של טארט הוא זהב עמוק נפוח העליון הוא הבחין חום זהוב בקלילות, על 25 דקות.
בואו מגניב במשך 5 עד 10 דקות ומגישים.
מגישים עם ירקות לבושים קלות.