מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 343 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. גשו לסופר וקנו עירית, פלפל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו אספרגוס וטארט בצל אביב, עוגת בצל אביב, ו Spring משמש טארט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. קמח קלות את משטח העבודה ולגלגל את בצק עלים למלבן 9-by 12-inch אפילו.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
קמח לכל מטרה
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
2
העברה לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
מערבבים את מסקרפונה, 1 1/4 כפיות מלח, קמח, ביצה וגרידת לימון, ולאחר מכן לקפל את עירית טרגון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
מסקרפונהname
טרגון
עירית
קמח לכל מטרה
מלח
ביצה
4
מורחים על בצק עלים, עוזב גבול 3/4 אינץ'. לעשות חתכים קטנים סביב הגבול על 1 אינץ ' זה מזה עם קצה של סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
מורחים
ציוד שתשתמש בו
סכין
5
לזרוק את האספרגוס עם שמן זית בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
להניח חצי האספרגוס בשורה מסודרת על פני השטח של טארט כך הקצוות לפגוש את הקצה. לעשות את אותו הדבר בכיוון ההפוך עם האספרגוס שנותר. העונה עם הנותרים 1/4 כפית מלח וכמה פלפל.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
פלפל
מלח
7
אופים עד הגבול של טארט הוא זהב עמוק נפוח העליון הוא הבחין חום זהוב בקלילות, על 25 דקות.