קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט אפרסק ובלקברי עם שיבולת שועל-קרום עוגיות

טארט אפרסק ובלקברי עם שיבולת שועל-קרום עוגיות
טארט אפרסק ובלקברי עם קרום עוגיות שיבולת שועל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי עמילן תירס, מיץ לימון, פירורי שיבולת שועל ועוגיות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טארט אפרסק ובלקברי עם שיבולת שועל-קרום עוגיות, טארט אוכמניות עם קרום פיסטוק, ו גאלט אפרסק ובלקברי עם קרום פאי וודקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f. ספריי 10 אינץ קוטר מחורץ מחבת טארט עם תחתית נשלפת עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה מומסת בקערה בינונית עד לגושים לחים טופס. לחץ על הבצק באופן שווה על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקותחבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקות
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים עד יבש, על 10 דקות. קרום מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
1
להקציף צוף, סוכר, קורנפלור בסיר בינוני כבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
נקטרנקטר
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מוסיפים חצי אפרסקים ומיץ לימון. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מחית מחית מחית גס. מבשלים מעל חום בינוני עד התערובת עבה, ערבוב כל הזמן, על 5 דקות. מגניב לגמרי. מקפלים באפרסקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
3
מורחים מילוי שווה בקרום. מסדרים אוכמניות סביב קצה העליון של טארט. מקררים עד קור, לפחות 4 שעות ועד 6 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים