טארט אפרסק ובלקברי עם שיבולת שועל-קרום עוגיות
טארט אפרסק ובלקברי עם קרום עוגיות שיבולת שועל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי עמילן תירס, מיץ לימון, פירורי שיבולת שועל ועוגיות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טארט אפרסק ובלקברי עם שיבולת שועל-קרום עוגיות, טארט אוכמניות עם קרום פיסטוק, ו גאלט אפרסק ובלקברי עם קרום פאי וודקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f. ספריי 10 אינץ קוטר מחורץ מחבת טארט עם תחתית נשלפת עם ספריי nonstick.
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה מומסת בקערה בינונית עד לגושים לחים טופס. לחץ על הבצק באופן שווה על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן.
אופים עד יבש, על 10 דקות. קרום מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
להקציף צוף, סוכר, קורנפלור בסיר בינוני כבד עד חלקה.
מוסיפים חצי אפרסקים ומיץ לימון. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מחית מחית מחית גס. מבשלים מעל חום בינוני עד התערובת עבה, ערבוב כל הזמן, על 5 דקות. מגניב לגמרי. מקפלים באפרסקים הנותרים.
מורחים מילוי שווה בקרום. מסדרים אוכמניות סביב קצה העליון של טארט. מקררים עד קור, לפחות 4 שעות ועד 6 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.