קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות71
מגזין

עוף חריף צלוי בדבש

עוף חריף צלוי בדבש
עוף חריף צלוי בדבש נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %70 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 343 גרם חלבון 332 גרם של שומן, וסך הכל 4995 קלוריות. לך לחנות ותביא עוף צלוי, פלפל קאיין, דבש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דבש מתובל סויה עוף צלוי ירכיים, כנפיים חריפות צלויות בדבש, ו שקדים קלויים דבש חריף.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). לשטוף וללטף לייבש את העוף; במקום במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה, מערבבים יחד את הדבש, אבקת צ ' ילי, כמון, פלפל קאיין, מלח, ואבקת שום. באמצעות הידיים שלך, לשפשף את תערובת הדבש בכל רחבי העוף. עוף ברוטב עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
צולים את העוף בתנור שחומם מראש עד שהעור מתחיל להשחים, 30 עד 45 דקות. תרטיב את העוף עם מיצים במחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), לצלות עד כבר לא ורוד על העצם ואת המיצים לרוץ ברור, על 1 1/2 עד 2 שעות. לפעמים הם מתבזבזים בצלייה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות F (80 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
הסר את העוף מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן