עוף חריף צלוי בדבש
עוף חריף צלוי בדבש נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %70 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 343 גרם חלבון 332 גרם של שומן, וסך הכל 4995 קלוריות. לך לחנות ותביא עוף צלוי, פלפל קאיין, דבש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דבש מתובל סויה עוף צלוי ירכיים, כנפיים חריפות צלויות בדבש, ו שקדים קלויים דבש חריף.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). לשטוף וללטף לייבש את העוף; במקום במחבת צלייה.
בקערה, מערבבים יחד את הדבש, אבקת צ ' ילי, כמון, פלפל קאיין, מלח, ואבקת שום. באמצעות הידיים שלך, לשפשף את תערובת הדבש בכל רחבי העוף. עוף ברוטב עם חמאה מומסת.
צולים את העוף בתנור שחומם מראש עד שהעור מתחיל להשחים, 30 עד 45 דקות. תרטיב את העוף עם מיצים במחבת הצלייה.
להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), לצלות עד כבר לא ורוד על העצם ואת המיצים לרוץ ברור, על 1 1/2 עד 2 שעות. לפעמים הם מתבזבזים בצלייה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות F (80 מעלות C).
הסר את העוף מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם במשך 10 דקות לפני חיתוך.