קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

טארט אשכוליות ורוד עם גלידת אדממה וזרעי שומשום שחורים

טארט אשכוליות ורוד עם גלידת אדממה וזרעי שומשום שחורים
מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך מיץ אשכוליות ורוד, קוביות קליפת אשכוליות ורודות, אשכוליות ורודות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות אשכוליות ורודות עם ציפוי גבינת שמנת אשכולית ורודה, טארט שמנת אשכולית ורודה, ו שעועית שחורה אטריות שומשום עם Edamame (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל קליפה בסיר בינוני כבד של מים רותחים 1 דקה; ניקוז. מביאים יותר מים לרתיחה באותה מחבת; מוסיפים קליפה, מרתיחים 1 דקה, ומתנקזים. חזור על 3 פעמים נוספות (בסך הכל 5 פעמים).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
2
מערבבים קליפה לבנה, סוכר, מיץ אשכוליות, וכוכב אניס באותו סיר בינוני. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד התערובת היא כמעט יבשה, ערבוב מדי פעם, כ 18 דקות. להשליך כוכב אניס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אשכוליותמיץ אשכוליות
כוכב אניסכוכב אניס
סוכרסוכר
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
העברת תערובת למעבד מיני מחית עד חלקה.
4
מעבירים מרמלדה לקערה קטנה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2 שבועות קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
תערובת קמח, אבקת סוכר, ומלח במעבד 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
2
להוסיף חמאה; באמצעות / כיבוי פונה, לחתוך חמאה עד צורות ארוחה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
הוסף קרם הצלפה; להתמזג עד טופס גושים לחים. לעצב את הבצק לתוך ריבוע דק; לעטוף ולקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
בצקבצק
עוטףעוטף
4
קו גיליון אפייה קטן עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות לריבוע בעובי 1/8 אינץ', זמירה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
חותכים שישה מלבנים 3x2 אינץ'; להעביר גיליון מוכן. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות ועד 1 יום.
7
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
אופים מאפים שנחשפו עד זהוב חיוור אבל חום בקצוות, כ -12 דקות. מאפים מגניבים על הסדין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מחממים תנור ל 121°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
גזור העליון והתחתון 1/2 אינץ ' מכל אשכולית. לעמוד כל אחד על קצה שטוח 1. בעקבות קווי המתאר של פירות, לחתוך את כל הקליפה ולוהט תמרה. עבודה מעל קערה, אשכוליות לחתוך בין ממברנות, שחרור קטעים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
אשכוליתאשכולית
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לנקז קטעי אשכוליות היטב. סדר קטעים, בצדדים ומרווחים זה מזה, על גיליון מוכן.
מרכיבים שתצטרך
אשכוליתאשכולית
4
אופים מקטעים עד יבש לגעת אבל עדיין לח בפנים, על 1 שעה. מגניב על הסדין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מורחים 1 כף ריבה על כל מאפה.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
מורחיםמורחים
6
מניחים מאפים על צלחות. מסדרים 3 מקטעי אשכוליות על כל אחד. סקופ גלידה Edamame לצד, מקשטים עם עלי סלרי, ומפזרים קלות עם זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
עלי סלריעלי סלרי
זרעי שומשוםזרעי שומשום
אשכוליתאשכולית
גלידהגלידה
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
7
* צרור זרעים חום בצורת כוכב; זמין בסעיף התבלינים של כמה סופרמרקטים בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים אסיאתיים.