טארט אשכוליות ורוד עם גלידת אדממה וזרעי שומשום שחורים
מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך מיץ אשכוליות ורוד, קוביות קליפת אשכוליות ורודות, אשכוליות ורודות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות אשכוליות ורודות עם ציפוי גבינת שמנת אשכולית ורודה, טארט שמנת אשכולית ורודה, ו שעועית שחורה אטריות שומשום עם Edamame (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל קליפה בסיר בינוני כבד של מים רותחים 1 דקה; ניקוז. מביאים יותר מים לרתיחה באותה מחבת; מוסיפים קליפה, מרתיחים 1 דקה, ומתנקזים. חזור על 3 פעמים נוספות (בסך הכל 5 פעמים).
מערבבים קליפה לבנה, סוכר, מיץ אשכוליות, וכוכב אניס באותו סיר בינוני. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד התערובת היא כמעט יבשה, ערבוב מדי פעם, כ 18 דקות. להשליך כוכב אניס.
העברת תערובת למעבד מיני מחית עד חלקה.
מעבירים מרמלדה לקערה קטנה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2 שבועות קדימה. כיסוי וצינה.
תערובת קמח, אבקת סוכר, ומלח במעבד 5 שניות.
להוסיף חמאה; באמצעות / כיבוי פונה, לחתוך חמאה עד צורות ארוחה בסדר.
הוסף קרם הצלפה; להתמזג עד טופס גושים לחים. לעצב את הבצק לתוך ריבוע דק; לעטוף ולקרר 30 דקות.
קו גיליון אפייה קטן עם נייר קלף.
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות לריבוע בעובי 1/8 אינץ', זמירה במידת הצורך.
חותכים שישה מלבנים 3x2 אינץ'; להעביר גיליון מוכן. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות ועד 1 יום.
אופים מאפים שנחשפו עד זהוב חיוור אבל חום בקצוות, כ -12 דקות. מאפים מגניבים על הסדין.
מחממים תנור ל 121°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
גזור העליון והתחתון 1/2 אינץ ' מכל אשכולית. לעמוד כל אחד על קצה שטוח 1. בעקבות קווי המתאר של פירות, לחתוך את כל הקליפה ולוהט תמרה. עבודה מעל קערה, אשכוליות לחתוך בין ממברנות, שחרור קטעים לקערה.
לנקז קטעי אשכוליות היטב. סדר קטעים, בצדדים ומרווחים זה מזה, על גיליון מוכן.
אופים מקטעים עד יבש לגעת אבל עדיין לח בפנים, על 1 שעה. מגניב על הסדין.
מורחים 1 כף ריבה על כל מאפה.
מניחים מאפים על צלחות. מסדרים 3 מקטעי אשכוליות על כל אחד. סקופ גלידה Edamame לצד, מקשטים עם עלי סלרי, ומפזרים קלות עם זרעי שומשום.
* צרור זרעים חום בצורת כוכב; זמין בסעיף התבלינים של כמה סופרמרקטים בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים אסיאתיים.