טארט ביצה אפוי גביני עם טרגון, עגבניות וקישואים
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לך לחמניות סהר ארוחת ערב, טרגון, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ביצת גבינה אפויה עם כרישה וטרגון, צ'יפס פרמזן טרגון זוקיני אפוי, ו זוקיני גביני טארט עם צנוברים ועגבניות ענבים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 218°. Spray 15x10-inch מחבת עם צדדים עם ספריי בישול. פרוס בצק על מחבת. לחץ את הבצק לתוך מלבן 13x9 אינץ ' (לא להפריד למשולשים); נקבים ללחוץ לאטום.
מסדרים פרוסות עגבניות וקישואים בשכבה אחת על גבי הבצק. למעלה עם כל שאר החומרים למעט ביצים. לשבור כל ביצה לתוך כוס פודינג או צלחת; להחליק על גבינה, ריווח ביצים באופן שווה.
אופים 12 עד 14 דקות או עד חלבוני ביצה וחלמונים הם המשרד, לא נוזל. כדי לשרת, לחתוך טארט ל 3 שורות על ידי 2 שורות.