קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט בצל כפרי וידליה עם טימין

טארט בצל כפרי וידליה עם טימין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל טארט בצל כפרי וידאלי עם טימין. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. אם יש לכם בצל וידאלי, גבינת gruyère, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו טארט בצל וידאלי עם בייקון, דבש מקומי ותימין טרי, טארט בצל כפרי, ו תאנה כפרית, בצל & אגס טארט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
להמיס חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; להוסיף בצל ו -3 המרכיבים הבאים. מבשלים, ערבוב מדי פעם, 8 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לחלופין, piecrust על משטח מקומח קלות. לטפוח או להתגלגל לתוך מעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מניחים piecrust על נייר קלף מרופד אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
מברשת עם ביצה לבנה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
6
מפזרים 1/2 כוס גבינה במרכז הקרום. תערובת בצל כפית על גבינה, משאיר גבול 2 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה על בצל. מקפלים גבול piecrust מעל בצל, קפלים כמו שאתה הולך ומשאיר פתיחה 4 אינץ ' רחבה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
מברשת קרום עם ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
9
אופים ב 425 על מדף תנור תחתון 17 עד 19 דקות או עד הקרום הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.