קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות3
ציון בריאות20
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגרול כרובית עם רוטב חמוץ-מתוק

אגרול כרובית עם רוטב חמוץ-מתוק
אגרולים כרובית עם רוטב חמוץ מתוק יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. מתאבן זה יש 519 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו תערובת סלט כרוב, סירופ מייפל, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו אגרולים של אמא עם רוטב חמוץ מתוק, רוטב חמוץ מתוק (לטבילה אגרול ועוד), ו אגרולים עוף מתובל עם רוטב חמוץ מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מילוי:.
2
מחממים שמן במחבת.על חום גבוה בינוני, שום מטגן חלפיניו עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף כרובית, סלט כרוב ו לטגן עד נבול, אבל עדיין פריך.שים פלפל ובצל ירוק, לטגן עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
4
הסר מהחום ומערבבים קשיו, שמן שומשום, מלח ופלפל. שמור בצד לקרר.מחממים תנור ל 204°. הרכבת ואפייה אגרול:.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
קשיוקשיו
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים עור אגרול מולך, כך שזה נראה כמו יהלום, עם הנקודה התחתונה כלפיך.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(קיבלר)(קיבלר)
6
מניחים 2 כפות של מילוי מקורר ממש מתחת למרכז.מקפלים את הנקודה התחתונה של היהלום מעל וסביב המילוי. לאחר מכן, לקפל את הפינות שמאלה וימינה מעל מילוי.לסיים על ידי בחוזקה לגלגל את אגרול כמו בוריטו. להרטיב את הפינה העליונה עם קצת מים. חזור על כ 15 עורות יותר.לרסס תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מניחים את האגרולים שלך בצד התפר למטה על גיליון משומן. השתמש בספריי בישול כדי לצפות את החלק העליון של אגרול קל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(קיבלר)(קיבלר)
8
אופים במשך 10 דקות, להפוך צדדים ואופים במשך 8 - 10 דקות נוספות, עד הצדדים הם חום זהוב.לרוטב חמוץ מתוק:.מערבבים את כל החומרים יחד עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוטעלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגישים אגרולים שלך עם רוטב הטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(קיבלר)(קיבלר)

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרחים כרובית, קצוץ קטןפרחים כרובית, קצוץ קטן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב צ'ילי-שום (בהתאם לרמת התבלינים)רוטב צ'ילי-שום (בהתאם לרמת התבלינים)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתערובת סלט כרוב (תערובת תלת צבע)תערובת סלט כרוב (תערובת תלת צבע)15עוטפת אגרולעוטפת אגרול3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2(יכול להיות או להרחיק)זנגביל טחוןזנגביל טחון2בצל ירוק, קצוץ דקבצל ירוק, קצוץ דק1חלפיניו, זרע וחתוך לקוביותחלפיניו, זרע וחתוך לקוביות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמןשמן2(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס3(חוֹרֶף)ריבת אננסריבת אננס1פלפל אדום, חתוך לקוביותפלפל אדום, חתוך לקוביות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקשיו קלויים, קצוץ דקקשיו קלויים, קצוץ דק1(יכול להיות או להרחיק)מלח (מספיק כדי לטעום)מלח (מספיק כדי לטעום)11 קילו קישואים,כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר3(חוֹרֶף)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1קטןמים קערהמים קערה