אגרולים כרובית עם רוטב חמוץ מתוק יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. מתאבן זה יש 519 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו תערובת סלט כרוב, סירופ מייפל, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו אגרולים של אמא עם רוטב חמוץ מתוק, רוטב חמוץ מתוק (לטבילה אגרול ועוד), ו אגרולים עוף מתובל עם רוטב חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מילוי:.
2
מחממים שמן במחבת.על חום גבוה בינוני, שום מטגן חלפיניו עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
צרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף כרובית, סלט כרוב ו לטגן עד נבול, אבל עדיין פריך.שים פלפל ובצל ירוק, לטגן עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
4
הסר מהחום ומערבבים קשיו, שמן שומשום, מלח ופלפל. שמור בצד לקרר.מחממים תנור ל 204°. הרכבת ואפייה אגרול:.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כוס אדמה קפוא, מופשר
קשיו
דראגי פנינה לבנות
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים עור אגרול מולך, כך שזה נראה כמו יהלום, עם הנקודה התחתונה כלפיך.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
(קיבלר)
6
מניחים 2 כפות של מילוי מקורר ממש מתחת למרכז.מקפלים את הנקודה התחתונה של היהלום מעל וסביב המילוי. לאחר מכן, לקפל את הפינות שמאלה וימינה מעל מילוי.לסיים על ידי בחוזקה לגלגל את אגרול כמו בוריטו. להרטיב את הפינה העליונה עם קצת מים. חזור על כ 15 עורות יותר.לרסס תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
דראגי פנינה לבנות
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מניחים את האגרולים שלך בצד התפר למטה על גיליון משומן. השתמש בספריי בישול כדי לצפות את החלק העליון של אגרול קל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
דראגי פנינה לבנות
(קיבלר)
8
אופים במשך 10 דקות, להפוך צדדים ואופים במשך 8 - 10 דקות נוספות, עד הצדדים הם חום זהוב.לרוטב חמוץ מתוק:.מערבבים את כל החומרים יחד עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוט