טארט בצל מקורמל
טארט בצל מקורמל עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם גבינת אסיאגו, חומץ בלסמי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: קרמל-טארט בצל, טארט בצל מקורמל, ו טארט בצל מקורמל.
הוראות
מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; מטוגנים 5 דקות. להפחית חום בינוני. מבשלים 15 דקות; מערבבים מדי פעם.
לפתוח את הבצק, ומניחים על משטח עבודה עם קמח קל.
רול לתוך מלבן 10 x 9 אינץ'.
חותכים את הבצק לתוך 20 (2 1/4 x 2 אינץ') מלבנים. ציון כל מלבן על 1/8 אינץ ' מקצה. חתיכות בצק זין בנדיבות עם מזלג. מסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה; צמרמורת 10 דקות.
מפזרים על 3/4 כפית גבינה על כל טרטלט; למעלה עם כ 1 כף תערובת בצל.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד הבצק הוא השחמה קלות.