טארט בצל מקורמל
טארט בצל מקורמל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתכון זה מכין 16 מנות עם 239 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש בצל, גבינת פרמזן, שמן זית וגבינת עיזים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 18%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: טארט בצל מקורמל, טארט בצל מקורמל, ו טארט בצל מקורמל.
הוראות
הסר עור חיצוני מנייר מהשום (אין לקלף או להפריד ציפורן).
חותכים את החלק העליון של נורת השום.
מברישים עם 1 כף שמן. לעטוף את הנורה בנייר כסף כבד.
אופים בחום של 425 במשך 30-35 דקות או עד לריכוך.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בצל וחומץ בשמן שנותר על אש בינונית במשך 15-20 דקות או עד שהבצל מזהיב, תוך ערבוב תדיר. הניחו בצד.
מצננים את השום למשך 10-15 דקות. סוחטים שום מרוכך למעבד מזון; מוסיפים את הקמח, החמאה והמלח. מכסים ומעבדים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. לחץ על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של 11 אינץ ' לא משומן. מחבת טארט מחורצת עם תחתית נשלפת.
אופים בחום של 350 למשך 15 דקות.
במעבד מזון שלבו את גבינת העיזים, הביצים, הפטרוזיליה, המלח והפלפל; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מפזרים 1/2 כוס גבינת פרמזן לקרום; מעליו בזיליקום.
מורחים תערובת גבינת עיזים לקרום.
מסדרים בצל מעל; מפזרים גבינת פרמזן שנותרה.
אופים 25-30 דקות או עד להתייצבות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים]()
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.