קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

טארט גבינת עיזים עם משמשים דבש

טארט גבינת עיזים עם משמשים דבש
מתכון זה מכין 8 מנות עם 402 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. אם $ 2.25 למנה נופל בתקציב שלך, טארט גבינת עיזים עם משמשים דבש עשוי להיות אדיר צמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם חומץ תפוחים, דבש, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: טארט גבינת עיזים דבש עם קרום פיסטוק, גבינת גבינת עיזים עם חמוציות דבש, ו פיצה אוכמניות עם גבינת עיזים דבש ופרושוטו.

הוראות

1
הכינו את הקרום: דופקים את הקמח, הסוכר המגורר והמלח במעבד מזון עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים שליש מהחמאה והדופק עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מוסיפים את יתרת החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות חמאה לכל אורכו, בערך 3 פעימות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
מוסיפים את החומץ ו -3 כפות מי קרח; דופק 3 או 4 פעמים נוספות לשילוב. סוחטים את הבצק בין האצבעות; אם הוא לא מחזיק את צורתו, הוסף עוד 1 כף מי קרח ודופק שוב. פאט את הבצק לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 1 שעה. מקם מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים מראש ל -400 מעלות פ.חמאה קלות תבנית טארט בגודל 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
מרדדים את הבצק לעיגול בגודל 10 אינץ ' על משטח מקומח. הקל את הבצק לתבנית ולחץ לתחתית ולדפנות; חתוך את העודפים. חוררים את הבצק בכל רחבי המזלג. מקררים עד ליציבות, כ-30 דקות. מרפדים את הבצק בנייר אלומיניום וממלאים בשעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
אופים עד להתייצבות, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
הסר את נייר הכסף והשעועית; ממשיכים לאפות עד להזהבה, כ -15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
מעבירים למתלה ומניחים להתקרר לחלוטין.
9
מכינים את המילוי: מקציפים את גבינת העיזים ו 1/3 כוס סוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד שמנת, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מוסיפים את 4 החלמונים ומקציפים עד לאיחוד, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
11
מוסיפים את הקורנפלור, וניל וקוניאק והיכו עד חלקה, על 1 דקה, מגרדים את הקערה לפי הצורך. בקערה גדולה נפרדת מקציפים את 3 החלבונים עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מוסיפים את המלח ואת יתרת 1 כף הסוכר המגורען ומקציפים עד שנוצרות פסגות רכות, 1 עד 2 דקות. בעזרת מרית גומי מקפלים את החלבונים הטרופות לתערובת החלמונים עד לאיחוד, ואז יוצקים לקרום המוכן.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
אופים עד שהמילוי מתייצב וזהוב מעל, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
14
מעבירים למתלה ומניחים להתקרר לחלוטין.
15
הכינו את התוספת: הביאו את הסוכר המגורר, הדבש, הקינמון, הקוניאק, הווניל ו -1 / 3 כוס מים לרתיחה במחבת קטנה על אש בינונית; מבשלים עד לסירופי, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קוניאקקוניאק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
16
מוסיפים את משמשים ומבשלים 3 דקות נוספות, ואז מוסיפים את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
17
בואו להתקרר לחלוטין. השתמש בסכין קטנה כדי לשחרר את הטארט, ואז הסר את טבעת צורת הקפיץ. אבק עם סוכר ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
18
מגישים בטמפרטורת החדר עם ציפוי המשמש. צילום: ג ' וני מילר
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה