מתכון זה מכין 8 מנות עם 402 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. אם $ 2.25 למנה נופל בתקציב שלך, טארט גבינת עיזים עם משמשים דבש עשוי להיות אדיר צמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם חומץ תפוחים, דבש, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: טארט גבינת עיזים דבש עם קרום פיסטוק, גבינת גבינת עיזים עם חמוציות דבש, ו פיצה אוכמניות עם גבינת עיזים דבש ופרושוטו.
הוראות
1
הכינו את הקרום: דופקים את הקמח, הסוכר המגורר והמלח במעבד מזון עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים שליש מהחמאה והדופק עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מוסיפים את יתרת החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות חמאה לכל אורכו, בערך 3 פעימות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
מוסיפים את החומץ ו -3 כפות מי קרח; דופק 3 או 4 פעמים נוספות לשילוב. סוחטים את הבצק בין האצבעות; אם הוא לא מחזיק את צורתו, הוסף עוד 1 כף מי קרח ודופק שוב. פאט את הבצק לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 1 שעה. מקם מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים מראש ל -400 מעלות פ.חמאה קלות תבנית טארט בגודל 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
מרדדים את הבצק לעיגול בגודל 10 אינץ ' על משטח מקומח. הקל את הבצק לתבנית ולחץ לתחתית ולדפנות; חתוך את העודפים. חוררים את הבצק בכל רחבי המזלג. מקררים עד ליציבות, כ-30 דקות. מרפדים את הבצק בנייר אלומיניום וממלאים בשעועית יבשה.
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
אופים עד להתייצבות, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
הסר את נייר הכסף והשעועית; ממשיכים לאפות עד להזהבה, כ -15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
מעבירים למתלה ומניחים להתקרר לחלוטין.
9
מכינים את המילוי: מקציפים את גבינת העיזים ו 1/3 כוס סוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד שמנת, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקים
גבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-o
10
מוסיפים את 4 החלמונים ומקציפים עד לאיחוד, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
11
מוסיפים את הקורנפלור, וניל וקוניאק והיכו עד חלקה, על 1 דקה, מגרדים את הקערה לפי הצורך. בקערה גדולה נפרדת מקציפים את 3 החלבונים עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Necco
קוניאק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
12
מוסיפים את המלח ואת יתרת 1 כף הסוכר המגורען ומקציפים עד שנוצרות פסגות רכות, 1 עד 2 דקות. בעזרת מרית גומי מקפלים את החלבונים הטרופות לתערובת החלמונים עד לאיחוד, ואז יוצקים לקרום המוכן.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
אופים עד שהמילוי מתייצב וזהוב מעל, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
14
מעבירים למתלה ומניחים להתקרר לחלוטין.
15
הכינו את התוספת: הביאו את הסוכר המגורר, הדבש, הקינמון, הקוניאק, הווניל ו -1 / 3 כוס מים לרתיחה במחבת קטנה על אש בינונית; מבשלים עד לסירופי, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקים
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
סוכריות פרוסות Necco
קוניאק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
16
מוסיפים את משמשים ומבשלים 3 דקות נוספות, ואז מוסיפים את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
17
בואו להתקרר לחלוטין. השתמש בסכין קטנה כדי לשחרר את הטארט, ואז הסר את טבעת צורת הקפיץ. אבק עם סוכר ממתקים.