קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

טארט דובדבן-אמרטו

טארט דובדבן-אמרטו
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 650 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, פירורי עוגיות חמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 364 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו טארט דובדבן Amaretto, טארט דובדבן עם פרלין שקדים Amaretto Clafouti, ו דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה בינונית, לשלב פירורי לחם קצר, 1/4 כוס סוכר חום, שקדים, חמאה, ו 1/4 כפית מלח. לחץ לתוך החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת טארט.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים עד זהב אור, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
5
בינתיים, להביא 3/4 דובדבנים כוס, 1/2 כוס אמרטו, סוכר, ו 1/8 כפית מלח להרתיח בסיר קטן על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד עבה syrupy, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
העברה לקערה גדולה וקריר מעט, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים דובדבנים טריים וזורקים למעיל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
8
מערבבים מים וג ' לטין בקערה קטנה. מיקרוגל עד ג ' לטין מתמוסס, כ -20 שניות. מגניב לטמפרטורת החדר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
בקערה בינונית, לטאטא יחד מסקרפונה, הנותרים 2 כפות סוכר חום, נשאר 1/4 כוס אמרטו, וניל, נשאר 1/8 כפית מלח, ותערובת ג ' לטין מקורר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
מסקרפונהnameמסקרפונהname
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מורחים תערובת מסקרפונה במעטפת טארט מקורר העליון עם תערובת דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
להירגע לפחות 30 דקות לפני ההגשה.