, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 650 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, פירורי עוגיות חמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 364 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו טארט דובדבן Amaretto, טארט דובדבן עם פרלין שקדים Amaretto Clafouti, ו דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית, לשלב פירורי לחם קצר, 1/4 כוס סוכר חום, שקדים, חמאה, ו 1/4 כפית מלח. לחץ לתוך החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת טארט.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
עוגיות חמאה
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
אופים עד זהב אור, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
5
בינתיים, להביא 3/4 דובדבנים כוס, 1/2 כוס אמרטו, סוכר, ו 1/8 כפית מלח להרתיח בסיר קטן על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד עבה syrupy, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוגיות ופל וניל
אפיית תלתלי שוקולד
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
העברה לקערה גדולה וקריר מעט, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים דובדבנים טריים וזורקים למעיל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
8
מערבבים מים וג ' לטין בקערה קטנה. מיקרוגל עד ג ' לטין מתמוסס, כ -20 שניות. מגניב לטמפרטורת החדר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
בקערה בינונית, לטאטא יחד מסקרפונה, הנותרים 2 כפות סוכר חום, נשאר 1/4 כוס אמרטו, וניל, נשאר 1/8 כפית מלח, ותערובת ג ' לטין מקורר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מסקרפונהname
2 כוסות עוגיות ופל וניל
רוטס סוכריות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מורחים תערובת מסקרפונה במעטפת טארט מקורר העליון עם תערובת דובדבן.