קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות14
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט חמוציות תפוחים

טארט חמוציות תפוחים
אם יש לכם קמח, קליפת תפוז, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 10%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון טארט חמוציות תפוחים כפרי, טארט אגוזי תפוח חמוציות, ו טארט חמוציות פקאן תפוח.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את הקמח, הסוכר והאגוזי מלך; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. לחץ על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של 11 אינץ ' לא משומן. מחבת טארט מחורצת עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
קערהקערה
2
בקערה גדולה שלבו את התפוחים, הסוכר, עמילן התירס, הקינמון ואגוז המוסקט. מערבבים בעדינות חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
עמילן תירסעמילן תירס
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מעבירים לקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
4
אופים בחום של 425 למשך 25 דקות. בקערה קטנה שלבו את הקמח, הסוכר החום וקליפת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
גרידה כתומהגרידה כתומה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
קערהקערה
5
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת פירורים. מערבבים פנימה אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
חמאהחמאה
6
מפזרים מעל מילוי.
7
אופים 15-20 דקות יותר או עד שהמילוי מבעבע והתוספת מזהיבה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב טארט עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "