תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארט מקצפת מנגו. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 830 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, מלח גס וכשר, מנגו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארטלי לימון מרנג, טארטלי לימון מרנג, ו טארטלי לימון מרנג.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F. באמצעות מזלג, מערבבים קמח, 1/2 כוס אבקת סוכר, חמאה מומסת, וקוקוס בקערה בינונית עד צורות הבצק. מחלקים ל 6 חלקים שווים. לחץ על כל חתיכה על הצדדים התחתון ומעלה של 4 1/2 אינץ ' קוטר טרטלט מחבת עם תחתית נשלפת. קרמי צ ' יל 30 דקות. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מרנג כפית על גבי טארטלים או צינור על גבי טארטלים באמצעות שקית מאפה מצויד בקצה כוכב גדול. באמצעות מבער בוטאן, מרנג חום קל. (לחלופין, מניחים tartlets ב 500°f תנור עד meringue הוא זהב כתמים, צופה בזהירות כדי למנוע שריפה, על 3 דקות.)