טארט מקצפת מנגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארט מקצפת מנגו. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 830 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, מלח גס וכשר, מנגו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארטלי לימון מרנג, טארטלי לימון מרנג, ו טארטלי לימון מרנג.
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. באמצעות מזלג, מערבבים קמח, 1/2 כוס אבקת סוכר, חמאה מומסת, וקוקוס בקערה בינונית עד צורות הבצק. מחלקים ל 6 חלקים שווים. לחץ על כל חתיכה על הצדדים התחתון ומעלה של 4 1/2 אינץ ' קוטר טרטלט מחבת עם תחתית נשלפת. קרמי צ ' יל 30 דקות. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
אופים קרום עד הזהב, לחיצה למטה עם כף אם בועות טופס, על 25 דקות. מגניב.
Purée 2 מנגו במעבד. מידה 13/4 פירה כוסות; לערבב תבלינים.
מעבירים לקערה; מכסים ומקררים.
יוצקים מיץ ליים לסיר קטן; מפזרים ג ' לטין מעל.
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 10 דקות. מערבבים על אש נמוכה רק עד מתמוסס ג ' לטין, על 2 דקות.
להקציף בחלב מרוכז, ולאחר מכן פירה מנגו מתובל. מחלקים מילוי בין קרום מקורר. צמרמורת לפחות 3 שעות ועד 5 שעות.
באמצעות מיקסר חשמלי, לערבב חלבונים ביצה ומלח גס בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף 1 1/2 כוסות אבקת סוכר; לנצח עד פסגות נוקשות טופס, על 5 דקות.
מרנג כפית על גבי טארטלים או צינור על גבי טארטלים באמצעות שקית מאפה מצויד בקצה כוכב גדול. באמצעות מבער בוטאן, מרנג חום קל. (לחלופין, מניחים tartlets ב 500°f תנור עד meringue הוא זהב כתמים, צופה בזהירות כדי למנוע שריפה, על 3 דקות.)
מקשטים עם פרוסות מנגו שנותרו ורסיסי נענע.