קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

טארט מקצפת מנגו

טארט מקצפת מנגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארט מקצפת מנגו. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 830 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, מלח גס וכשר, מנגו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארטלי לימון מרנג, טארטלי לימון מרנג, ו טארטלי לימון מרנג.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F. באמצעות מזלג, מערבבים קמח, 1/2 כוס אבקת סוכר, חמאה מומסת, וקוקוס בקערה בינונית עד צורות הבצק. מחלקים ל 6 חלקים שווים. לחץ על כל חתיכה על הצדדים התחתון ומעלה של 4 1/2 אינץ ' קוטר טרטלט מחבת עם תחתית נשלפת. קרמי צ ' יל 30 דקות. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
אופים קרום עד הזהב, לחיצה למטה עם כף אם בועות טופס, על 25 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
Purée 2 מנגו במעבד. מידה 13/4 פירה כוסות; לערבב תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
4
מעבירים לקערה; מכסים ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים מיץ ליים לסיר קטן; מפזרים ג ' לטין מעל.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 10 דקות. מערבבים על אש נמוכה רק עד מתמוסס ג ' לטין, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
7
הסר מהחום.
8
להקציף בחלב מרוכז, ולאחר מכן פירה מנגו מתובל. מחלקים מילוי בין קרום מקורר. צמרמורת לפחות 3 שעות ועד 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
מחית מנגומחית מנגו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
באמצעות מיקסר חשמלי, לערבב חלבונים ביצה ומלח גס בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף 1 1/2 כוסות אבקת סוכר; לנצח עד פסגות נוקשות טופס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
מלח גסמלח גס
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מרנג כפית על גבי טארטלים או צינור על גבי טארטלים באמצעות שקית מאפה מצויד בקצה כוכב גדול. באמצעות מבער בוטאן, מרנג חום קל. (לחלופין, מניחים tartlets ב 500°f תנור עד meringue הוא זהב כתמים, צופה בזהירות כדי למנוע שריפה, על 3 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מקשטים עם פרוסות מנגו שנותרו ורסיסי נענע.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)