תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארט מקצפת מנגו. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 830 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, מלח גס וכשר, מנגו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארטלי לימון מרנג, טארטלי לימון מרנג, ו טארטלי לימון מרנג.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F. באמצעות מזלג, מערבבים קמח, 1/2 כוס אבקת סוכר, חמאה מומסת, וקוקוס בקערה בינונית עד צורות הבצק. מחלקים ל 6 חלקים שווים. לחץ על כל חתיכה על הצדדים התחתון ומעלה של 4 1/2 אינץ ' קוטר טרטלט מחבת עם תחתית נשלפת. קרמי צ ' יל 30 דקות. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
זילוף בצורת לב
הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
אופים קרום עד הזהב, לחיצה למטה עם כף אם בועות טופס, על 25 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
Purée 2 מנגו במעבד. מידה 13/4 פירה כוסות; לערבב תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
צ'יפס קינמון וייטנאמי
4
מעבירים לקערה; מכסים ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים מיץ ליים לסיר קטן; מפזרים ג ' לטין מעל.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
רוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 10 דקות. מערבבים על אש נמוכה רק עד מתמוסס ג ' לטין, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
7
הסר מהחום.
8
להקציף בחלב מרוכז, ולאחר מכן פירה מנגו מתובל. מחלקים מילוי בין קרום מקורר. צמרמורת לפחות 3 שעות ועד 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
מחית מנגו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
באמצעות מיקסר חשמלי, לערבב חלבונים ביצה ומלח גס בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף 1 1/2 כוסות אבקת סוכר; לנצח עד פסגות נוקשות טופס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
מלח גס
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מרנג כפית על גבי טארטלים או צינור על גבי טארטלים באמצעות שקית מאפה מצויד בקצה כוכב גדול. באמצעות מבער בוטאן, מרנג חום קל. (לחלופין, מניחים tartlets ב 500°f תנור עד meringue הוא זהב כתמים, צופה בזהירות כדי למנוע שריפה, על 3 דקות.)