קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט פטריות בר

טארט פטריות בר
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 417 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצה, שאלוט, פטריות פורצ'יני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארט פטריות בר, טארט פטריות בר, ו טארט פטריות בר.

הוראות

1
מערבבים קמח ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
חותכים בחמאה באמצעות / כיבוי פונה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
מוסיפים מספיק מים כדי למזג בצק. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון, לצנן 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מרדדים בצק על משטח מקומח לסיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
העברה למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. קצוות לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' אוברנג. מקפלים overhang כדי ליצור צדדים בעובי כפול. לחץ על קצוות טארט כדי להעלות את הבצק 1/8 אינץ ' מעל מחבת. תרגע 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
להביא 1 כוס מים לרתיחה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הוסף פורצ ' יני; להסיר מהחום ולתת לעמוד 30 דקות. כפית פורצ ' יני מנוזל; נוזל מילואים. קוצצים גס פורצ ' יני.
3
ממיסים חמאה במחבת גדולה וכבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים פטריות פורצ ' יני ופטריות קרים. מתבלים במלח; מטגנים עד לזהב עמוק, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
להוסיף שאלוט; sauté 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
6
מוסיפים קוניאק ונוזל פורצ ' יני שמור, משאירים כל חול מאחור בסיר. מרתיחים עד שכמעט כל הנוזל נספג, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
מערבבים ב 1 כף עשבי תיבול. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
8
מחממים תנור ל 375°f. קו קרום עם לסכל. ממלאים שעועית יבשה; אופים עד הזהב, כ 15 דקות. לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מפזרים 1/3 כוס גבינה בקרום. מכסים בפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
10
קרם, חלמונים, ביצה 1 כף עשבי תיבול בקערה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
יוצקים פודינג על פטריות. למעלה עם שאריות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
12
אופים עד מילוי מוגדר העליון הוא זהב, על 30 דקות. מגניב על מתלה 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות