טארט פטריות בר
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 417 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצה, שאלוט, פטריות פורצ'יני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארט פטריות בר, טארט פטריות בר, ו טארט פטריות בר.
הוראות
חותכים בחמאה באמצעות / כיבוי פונה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים מספיק מים כדי למזג בצק. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון, לצנן 45 דקות.
מרדדים בצק על משטח מקומח לסיבוב 12 אינץ'.
העברה למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. קצוות לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' אוברנג. מקפלים overhang כדי ליצור צדדים בעובי כפול. לחץ על קצוות טארט כדי להעלות את הבצק 1/8 אינץ ' מעל מחבת. תרגע 30 דקות.
להביא 1 כוס מים לרתיחה בסיר.
הוסף פורצ ' יני; להסיר מהחום ולתת לעמוד 30 דקות. כפית פורצ ' יני מנוזל; נוזל מילואים. קוצצים גס פורצ ' יני.
ממיסים חמאה במחבת גדולה וכבדה על חום גבוה.
מוסיפים פטריות פורצ ' יני ופטריות קרים. מתבלים במלח; מטגנים עד לזהב עמוק, כ -10 דקות.
להוסיף שאלוט; sauté 2 דקות.
מוסיפים קוניאק ונוזל פורצ ' יני שמור, משאירים כל חול מאחור בסיר. מרתיחים עד שכמעט כל הנוזל נספג, כ 3 דקות.
מערבבים ב 1 כף עשבי תיבול. מגניב.
מחממים תנור ל 375°f. קו קרום עם לסכל. ממלאים שעועית יבשה; אופים עד הזהב, כ 15 דקות. לשמור על טמפרטורת התנור.
מפזרים 1/3 כוס גבינה בקרום. מכסים בפטריות.
קרם, חלמונים, ביצה 1 כף עשבי תיבול בקערה.
יוצקים פודינג על פטריות. למעלה עם שאריות גבינה.
אופים עד מילוי מוגדר העליון הוא זהב, על 30 דקות. מגניב על מתלה 15 דקות.