טארט פירות חמאה חומה
חום חמאה פירות טארט לוקח על 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. 19 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם שעועית, קמח, גבינת מסקרפונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון 39%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: טארט פירות חמאה חומה, חמאה חומה-טארט חמוציות, ו טארט חמאה חום תפוח.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
להכנת המילוי: בקערה של מערבל מעמד משלבים את הביצים והסוכר ומקציפים במהירות גבוהה עד שהתערובת משלשת את נפחה. מקציפים פנימה את הקמח ו -2 כפיות וניל. בינתיים מחממים את החמאה על אש בינונית-גבוהה עד שהיא משחימה. מקציפים את החמאה החומה לתוך הבלילה, מקפידים לגרד את כל חתיכות החמאה השחומות מתחתית התבנית.
תנו לבלילה לנוח כ -20 דקות.
להרכבת הטארט: מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.
בעזרת מערוך מרדדים את בצק העלים עד שהוא גדול מספיק למילוי תבנית טארט תחתונה נשלפת בגודל 10 אינץ'. מרפדים את תבנית הטארט בבצק ואז מעגנים או תוקעים את הבצק במזלג בכמה נקודות.
מניחים נייר קלף על גבי הבצק וממלאים בשעועית.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
מוסיפים את גרידת הלימון לבלילת החמאה החומה. כשהקרום התקרר מוסיפים את הפירות ויוצקים את בלילת החמאה החומה מעל. מחזירים לתנור ואופים כ -20 דקות. החלק העליון צריך להיות מעט ספוג והחלק הפנימי יהיה מוגדר אך עדיין לח. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מערבבים את גבינת המסקרפונה עם 2 כפיות תמצית וניל. מוסיפים כף מסקרפונה וניל על כל פרוסת טארט לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.