קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט פירות חמאה חומה

טארט פירות חמאה חומה
חום חמאה פירות טארט לוקח על 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. 19 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם שעועית, קמח, גבינת מסקרפונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון 39%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: טארט פירות חמאה חומה, חמאה חומה-טארט חמוציות, ו טארט חמאה חום תפוח.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
להכנת המילוי: בקערה של מערבל מעמד משלבים את הביצים והסוכר ומקציפים במהירות גבוהה עד שהתערובת משלשת את נפחה. מקציפים פנימה את הקמח ו -2 כפיות וניל. בינתיים מחממים את החמאה על אש בינונית-גבוהה עד שהיא משחימה. מקציפים את החמאה החומה לתוך הבלילה, מקפידים לגרד את כל חתיכות החמאה השחומות מתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
תנו לבלילה לנוח כ -20 דקות.
4
להרכבת הטארט: מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בעזרת מערוך מרדדים את בצק העלים עד שהוא גדול מספיק למילוי תבנית טארט תחתונה נשלפת בגודל 10 אינץ'. מרפדים את תבנית הטארט בבצק ואז מעגנים או תוקעים את הבצק במזלג בכמה נקודות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
מניחים נייר קלף על גבי הבצק וממלאים בשעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
אופים כ -10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מוסיפים את גרידת הלימון לבלילת החמאה החומה. כשהקרום התקרר מוסיפים את הפירות ויוצקים את בלילת החמאה החומה מעל. מחזירים לתנור ואופים כ -20 דקות. החלק העליון צריך להיות מעט ספוג והחלק הפנימי יהיה מוגדר אך עדיין לח. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מערבבים את גבינת המסקרפונה עם 2 כפיות תמצית וניל. מוסיפים כף מסקרפונה וניל על כל פרוסת טארט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.