טארט קרם פטל טרי
והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 485 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינת מסקרפונה, סוכר, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טורט תאנה ופטל טרי עם דבש, עוגת פירות פטל, דבש וגלידת פטל, ו עוגת שקדים טרט פטל טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9 אינץ ' קוטר טארט פאן עם תחתית נשלפת.
לטאטא קמח, קורנפלור, אבקת אפייה ומלח בקערה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה, סוכר, קליפת תפוז, ווניל בקערה גדולה כדי להתמזג.
מוסיפים תערובת קמח ומכים עד שגושים גדולים נוצרים. לאסוף בצק לכדור; לחץ על הצדדים התחתון למעלה של מחבת מוכן. להקפיא קרום 15 דקות.
הסר מהתנור. באמצעות גב כף, לחץ על הצדדים כדי להעלות עד אפילו עם קצה העליון של מחבת.
אופים עד חום זהוב, כ -15 דקות יותר.
מורחים משמר על החלק התחתון של הקרום.
אופים 5 דקות. מגניב על המדף.
באמצעות מיקסר חשמלי, beat mascarpone, שמנת, אבקת סוכר, קליפת תפוז, ואת שתי תמציות בקערה גדולה עד פסגות טופס, על 2 דקות.
מורחים מילוי באופן שווה בקרום מקורר. להירגע עד המשרד, לפחות 2 שעות עד 1 יום.
מסדרים פטל במעגלים קונצנטריים על מילוי ומגישים.
* גבינת שמנת איטלקית זמינה בשווקים איטלקיים וסופרמרקטים רבים.