טארט קרם תפוחים
טארט קרם תפוחים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלך. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-20 גרם שומן. תמורת 70 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך חמאה, אגוז מוסקט טחון, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 14%. הציון הזה לא כל כך סופר. טארט גבינת שמנת תפוחים, טארט תפוחים עם קרם שקדים וטארט קרם תפוחים ואגוזים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח; לחתוך חמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. לחץ על התחתית ובמרחק של 1 אינץ' במעלה הצדדים של 9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית.
מערבבים את הסוכר, הקינמון והאגוז מוסקט; מפזרים מעל תפוחים.
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
אופים ב-400 מעלות למשך 15 דקות.
בקערה קטנה מקציפים שמנת וחלמונים; יוצקים על תפוחים.
אופים 25-30 דקות יותר או עד שהתפוחים רכים והמלית כמעט מתייצבת. מצננים על רשת למשך שעה.
מגישים עם קצפת אם רוצים. שומרים במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טארט בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-NV Ruinart, Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.
NV Ruinart, יין