טארט ריקוטה עם קומפוט פירות יבשים
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, דובדבנים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קומפוט פירות יבשים, קומפוט פירות יבשים, ו קומפוט פירות יבשים עם רום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע. מחבת טארט חמאה בנדיבות.
קמח דופק, סוכר, ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מוסיפים חמאה וגרידת דופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מוסיפים חלמון, וניל, ומים ודופק עד שרק שולבו והבצק מתחיל ליצור גושים גדולים.
להפוך את הבצק על משטח עבודה ולחלק ל 4 חתיכות. למרוח כל חתיכה פעם אחת עם העקב של היד שלך בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד באמצעות מגרד וליצור כדור, ואז להשתטח לתוך מלבן.
לחץ על הבצק מעל הצדדים התחתונים ומעלה של המחבת בשכבה זוגית עם אצבעות מקורנות היטב. פגז צ ' יל 45 דקות.
בקלילות זין פגז בכל רחבי עם מזלג, ואז קו עם נייר ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים פגז עד הצדדים נקבעים קצה זהוב, על 20 דקות. בזהירות להסיר משקולות רדיד ואופים עד פגז זהוב בכל רחבי, על 15 דקות יותר. קליפה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה. תשאירי את התנור דולק.)
הכה יחד גבינת שמנת, סוכר וקינמון בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 2 דקות. להפחית את המהירות עד נמוך ומערבבים ריקוטה, ביצה שלמה ביצה לבן ביצה, ומלח עד רק בשילוב.
יוצקים מילוי לתוך פגז טארט מקורר ואופים עד מעט נפוח לאורך הקצוות ופשוט להגדיר במרכז, על 15 דקות. (המרכז ירעד כאשר טארט מנוער בעדינות.)
העברה למתלה וקריר לחלוטין. באופן רופף לכסות טארט עם פלסטיק לעטוף וצינה עד המילוי הוא מוצק, לפחות 8 שעות.
להביא מים, יין, סוכר, שעועית וניל( אם שימוש), וגרידת לרתיחה בסיר בינוני כבד על חום בינוני, ערבוב עד סוכר מומס. מערבבים תאנים לתוך סירופ ומבשלים, חשוף, עד רך, על 5 דקות.
מעבירים תאנים עם כפית מחוררת לקערה. מערבבים משמשים לסירופ ומבשלים עד רך, כ 3 דקות.
מעבירים משמשים עם כפית מחוררת לקערה עם תאנים. מערבבים דובדבנים לתוך סירופ ומבשלים עד רק רך, על 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף פירות באמצעות כף מחורץ.
מרתיחים סירופ עד מופחת כ 1 כוס, כ 12 דקות. להשליך לימון גרידת וניל שעועית (אם באמצעות; אם באמצעות תמצית, מערבבים עכשיו), ואז לשפוך סירופ על פירות מגניב לטמפרטורת החדר.
* טארט יכול להיות מקורר עד 2 ימים. מכסים בחוזקה לאחר 8 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה אם תרצו.* Compote יכול להתבצע 3 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* טארט יכול להתבצע במחבת עגולה 8 אינץ ' עם תחתית נשלפת.