קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שוקולד אמרטו עם קרם משמש

טארט שוקולד אמרטו עם קרם משמש
טארט שוקולד אמרטו עם קרם משמש עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 49 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קמח שקדים, ליקר אמרטו, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו משמש שקדים כתום טארט עם קרם שוקולד לבן, עוגיות שקדים Amaretto עם Amaretto קצפת, ו טארט גבינת שמנת דובדבן-משמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה תנור במרכז התנור ומחממים עד 350 מעלות פ ' בליבריות חמאה מחבת טארט.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
תנורתנור
1
מערבבים את הקמח הרב תכליתי, קמח שקדים, שקדים, אבקת קקאו וסוכר במעבד מזון. תהליך עד השקדים הם הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
קמח שקדיםקמח שקדים
אבקת קקאואבקת קקאו
שקדיםשקדים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת יוצרת ארוחה גסה. עם ריצת המעבד, להוסיף בהדרגה 2 כפות של מים קרים עד התערובת יוצרת כדור, הוספת מים נוספים, לפי הצורך, אם התערובת יבשה מדי. טופס את הבצק לתוך דיסק לעטוף פלסטיק. להכניס למקרר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
מיםמים
עוטףעוטף
3
מרדדים את הבצק לתוך מעגל 10 אינץ ' על משטח עבודה מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
4
מניחים את הבצק במחבת טארט וקוצצים כל בצק עודף מהחלק העליון של המחבת. אם הבצק נסדק, לחץ על פיסות בצק לסדקים כדי לאטום. לדקור את הבצק בכל רחבי, באמצעות מזלג, ואופים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
טופס טארטטופס טארט
מחבתמחבת
5
תן את הקרום להתקרר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
1
מניחים את השוקולד והחמאה בקערה קטנה על סיר של מים רותחים בקושי. מערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה. מקציפים את הביצים, ליקר, סוכר ווניל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ליקרליקר
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
יוצקים את השוקולד המומס לתערובת הביצים ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
יוצקים את המילוי לתוך הקרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
4
מניחים את מחבת הטארט על תבנית אפייה ואופים עד ההגשה נקבעה ומתחיל לפצח מעט על גבי, 22 עד 25 דקות. לאפשר טארט להתקרר לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
טופס טארטטופס טארט
5
עבור קרם משמש: לנצח את הקרם במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס, באמצעות מערבל יד.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
6
מוסיף את הריבה ווניל. לנצח עד ריבה הוא משולב לתוך השמנת.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קרםקרם
ריבהריבה
7
הסר את הטארט מן המחבת לחתוך טריזים דקים.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מגישים עם מנה של קרם משמש.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
קרםקרם

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל591 לב מפאלדי טרי אם אפשרריבת משמש, כמו בון ממןריבת משמש, כמו בון ממן4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשבבי שוקולד מרירים, כגון גירארדלי (12 אונקיות)שבבי שוקולד מרירים, כגון גירארדלי (12 אונקיות)8שרימפס וורידיםחמאה, עבור שימון מחבת טארטחמאה, עבור שימון מחבת טארט3ביצים, מכותביצים, מכות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה0חתיכות טופי הית' ברמלח ים משובחמלח ים משובח791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים חתוכיםשקדים חתוכים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 מקל חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ', בטמפרטורת החדר1/2 מקל חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ', בטמפרטורת החדר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמקל חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ', מקוררמקל חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ', מקורר791 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק1חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מים קרים, בתוספת נוספת, לפי הצורךמים קרים, בתוספת נוספת, לפי הצורך