טארט שוקולד מריר מזוגג של אניסט: טורטה די סיוקולטה אמארה קון גלאסה דיווניס
טארט שוקולד מריר מזוגג של אניסט: טורטה די סיוקולטן אמארה קון גלאסה דורשת בערך 2 שעות ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל של 670 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלב, סוכר קונדיטורים, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב כף ציון של 29%. נסו טורטה די קיוקולטה, טארט שוקולד מריר, ו טארט שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון, דופק את הקמח, המלח, סוכר הקונדיטורים והקינמון 2 או 3 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהיא דומה לפירורים גסים. כשהמכונה פועלת, יוצקים את היין בבת אחת ומעבדים 4 עד 5 שניות. הופכים את התערובת על דף ניילון, לוחצים בעדינות את הכל לכדור אחד. עוטפים היטב ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מרדדים את הבצק המנוחה בין 2 גיליונות פלסטיק לעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מחממים את התחתית והדפנות של תבנית טארט בגודל 10 אינץ ' ומרפדים את התבנית בבצק. מצננים אותו היטב ואופים בתנור 12 דקות. מניחים בצד להתקרר. הפחיתו את החום ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בסיר על אש בינונית מביאים את השמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
7
מוציאים מהאש, מוסיפים את השוקולד ומערבבים להמסה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
8
תנו לתערובת להתקרר במשך 20 דקות.
9
בעזרת מטרפה מקציפים פנימה את הקקאו והביצים.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
10
מוסיפים את האניסיד ו -1 כף ליקר, תוך הקצפה שוב.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
11
יוצקים את התערובת לקליפת הטארט ואופים בחום של 375 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות, רק עד שהשוקולד יוצר עור מבריק והוא מעט יציב אך לא מוגדר במרכז. מגניב במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר את טארט מהמחבת להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מקציפים את הסוכר של הקונדיטורים עם החלב ושאר 2 כפיות הליקר לעקביות דקה ויוצקת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
(מקרטון)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
13
הוסף כמה טיפות חלב, במידת הצורך, כדי שהזיגוג לא יתעבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
14
מזלפים את הטארט המקורר עם הזיגוג בתבנית זיג-זג ומאפשרים לזיגוג להתקשות.