טארט שוקולד מריר עם קרם מסקרפונה קפה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 686 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך סוכר, תמצית קפה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגות שוקולד מותכות מרירות עם גלידת קפה, עוגת שוקולד-הדר מרירה עם קצפת יסמין, ו טארט תות עם שוקולד גנאש ושמנת מסקרפונה.
הוראות
במעבד מזון, דופק את הקמח עם הסוכר והמלח של הממתקים.
מוסיפים את החמאה וחלמון הביצה ומעבדים עד לקבלת בצק רך ומתפורר.
מעבירים את הבצק למחבת טארט מחורצת 9 1/2 אינץ ' עם תחתית נשלפת. ללטף את הבצק על הקרקעית ולמעלה את הצד של המחבת בשכבה זוגית. להכניס למקרר עד המשרד.
קו פגז טארט עם נייר קלף ולמלא אותו עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים את הקליפה במשך 30 דקות, או עד הזהב סביב הקצה ויבש במרכז.
הסר את הקלף ואת המשקולות ולכסות את השפה בנייר כסף. המשך לאפות את הקליפה במשך 15 עד 20 דקות יותר, או עד הזהב מבושל דרך.
בסיר קטן, לחמם את הקרם עם חלב על חום מתון עד בועות קטנות מופיעות סביב הקצוות. את החום, להוסיף את השוקולד ולתת לעמוד 1 דקה, ואז לטאטא עד חלקה.
לטאטא את הביצה; התערובת תתעבה מעט.
מניחים את קליפת הטארט על תבנית אפייה וממלאים אותה בחביצת שוקולד.
אופים במשך 25 דקות, או עד להגדיר סביב הקצוות, אבל עדיין מאוד jiggly במרכז.
מעבירים את הטארט למתלה כדי להתקרר, ואז מקררים עד שמצוננים.
בסיר קטן מאוד, מפזרים את הג ' לטין על המים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את תמצית הקפה ומבשלים על אש נמוכה רק עד שהג ' לטין נמס; בואו להתקרר מעט.
בקערה גדולה, לנצח את השמנת, מסקרפונה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד פסגות המשרד טופס. במהירות נמוכה, לגרד את הג ' לטין לתוך הקערה ופעימה לשלב. לגרוף את הקרם על טארט ומערבולת באופן דקורטיבי. לנפות את הקקאו על השמנת. מקררים את הטארט עד חזק לפני ההגשה.