טארט שוקולד עם זיגוג רום
טארט שוקולד עם זיגוג רום יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך קמח, חצי-חצי, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-15 דקות. נסו טארט קרמל-אגוז עם זיגוג שוקולד, עוגת שוקולד עם זיגוג בורבון וקצפת דלעת, ו גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, סוכר ממתקים ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא חתיכות בגודל אפונה.
טפטוף ב 2 כפות מים קרים ודופק עד הבצק פשוט מגיע יחד. הפוך לחתיכת ניילון נצמד; השתמש בפלסטיק כדי לעזור ליצור את הבצק לדיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה. (הבצק יכול להיות קפוא עד 2 חודשים; להפשיר בטמפרטורת החדר.)
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. להקל לתוך מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת; לקפל את הבצק התלוי ולחץ על הצד של המחבת. תרגע לפחות 30 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו הקרום עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים עד הזהב מסביב לקצה, כ -20 דקות.
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא זהוב בכל רחבי, 10 עד 15 דקות יותר.
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין.
שים את השוקולד בקערה בינונית; להפריש. להביא את חצי חצי לרתיחה חשופה בסיר קטן על חום בינוני (לא להרתיח).
לטאטא את החלמונים, סוכר מגורען, וניל ומלח בקערה בינונית נפרדת. בהדרגה לטאטא את חצי חם וחצי לתוך תערובת הביצה, ואז לשפוך את התערובת לתוך הסיר. להפחית את החום בינוני נמוך לבשל, ערבוב, עד עבה, על 1 דקה.
יוצקים על השוקולד ולתת לשבת, ללא הפרעה, 5 דקות.
מוסיפים את החמאה ומקציפים עד חלקה.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום מוכן וחלק לתוך שכבה אפילו. מכסים בחופשיות בניילון נצמד ומקררים עד שנקבע, כ-2 שעות.
לטאטא את הסוכר, החמאה והרום של הממתקים בקערה קטנה.
בואו לשבת 5 דקות לפני ההגשה.