קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

צדפות שמנת וריזוטו פטריות

צדפות שמנת וריזוטו פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל צדפות שמנת וריזוטו פטריות. זה מנות ראשונות יש 291 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אורז, פלפל, מיץ צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו ריזוטו פטריות שמנת, ריזוטו פטריות מהביל, ו ריזוטו פטריות עם כרישה שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
צדפות סאוט בחמאה מעל חום בינוני גבוה בסיר או בתנור הולנדי 3 עד 5 דקות או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר צדפות מהמחבת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים שאלוט ופטריות למחבת; לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 עד 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים אורז ומערבבים עד מצופה היטב שקוף, על 1 עד 2 דקות. מערבבים בחוטי זעפרן ומיץ צדפות; להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים. קוק חשף, תוך ערבוב מתמיד. כאשר הנוזל נספג כמעט, מערבבים במרק החם, 1 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות, עד שכל תוספת נספגת. (התהליך כולו צריך לקחת 20 עד 25 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
מערבבים בגבינת שמנת, ומבשלים רק עד גבינה מעורבב. מערבבים בצדפות, ומבשלים עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו