טארט שוקולד פטל עם קרם שוקולד לבן
טארט שוקולד פטל עם קרם שוקולד לבן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 185 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם ציפוי מוקצף, ביצה לבן, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טארט פטל שוקולד לבן, טארט שוקולד לבן פטל אדום-זהב, ו עוגת שוקולד פטל לבנה מעורבבת.
הוראות
כדי להכין את הקרום, במקום הראשון 5 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד פירורים בסדר טופס.
מניחים 1 ביצה לבן בקערה קטנה; לנצח עם מזלג עד קצף.
הוסף 3 כפות של ביצה מוכה דרך מצנח מזון עם מעבד מזון על; תהליך רק עד בשילוב. זרוק כל ביצה לבן שנותר. לחץ על תערובת פירור לתוך 9 אינץ 'עגול נשלף התחתון מחבת טארט או 9 אינץ' מחבת springform מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 7 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להכין את המילוי, לשלב חלב, 2 כפות סוכר, חלמונים ביצה בסיר קטן.
מפזרים ג ' לטין באופן שווה על תערובת חלב.
בואו לעמוד 5 דקות. מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות או עד ג ' לטין מתמוסס תערובת מתחילה להתעבות, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; להוסיף שוקולד לבן, ערבוב עד שוקולד נמס תערובת חלקה. לגרד תערובת שוקולד לבן לקערה בינונית.
מניחים קערה בקערה גדולה מלאה קרח עד שהתערובת מתקררת ומתעבה (כ 4 דקות), ערבוב כל הזמן (לא מאפשרים תערובת ג ' לטין להגדיר). בעדינות לערבב 1/4 כוס מוקצף ציפוי לתוך תערובת שוקולד לבן; בעדינות לקפל הנותרים 3/4 כוס מוקצף ציפוי.
לגרד קרום מוכן באמצעות מרית גומי; להפיץ באופן שווה לקצה של קרום. מכסה מחבת עם לעטוף פלסטיק; צמרמורת לפחות 1 שעה.
כדי להכין ציפוי, מניחים פטל בקערה גדולה.
הסר ניילון נצמד מחבת טארט; הסר צדדים של מחבת טארט.
ג ' לי חום בסיר קטן עד נמס, תוך ערבוב כל הזמן.
טפטוף תערובת ג ' לי על פטל; לזרוק בעדינות מעיל. תערובת פטל כפית באופן שווה על מילוי. להכניס למקרר, לחשוף, 15 דקות.
מקשטים עם תלתלי שוקולד ועלי נענע, אם תרצה בכך.