טארט שזיפים איטלקי (Tarte aux Quetches)
המתכון איטלקי שזיפים טארט (Tarte aux Quetsches) יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, מרגרינה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פלאם טארט טאטין, פלאם טארט טאטין, ו מתכון פאי שזיפים אגוזי לוז (tarte Aux שזיפים מיובשים) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הקרום, דופק את הקמח, סוכר, מלח, חמאה או מרגרינטהיחד בקערה של מעבד מזון מצויד steelblade עד מתפורר. לאחר מכן מוסיפים את חלמון הביצה, ואת הדופק עד השקע מגיע יחד.
שים את הבצק במרכז של מחבת טארט 9 אינץ ' ungreased עם תחתית נשלפת. אבק את האצבעות שלך עם קמח, בעדינות ללחוץ על הבצק כדי לכסות את החלק התחתון ואת הצדדים של המחבת. קירור לפחות 30 דקות.
מחממים את התנור ל 450 מעלות, ואופים את הקרום במשך 10 דקות.להפחית את התנור ל 375 מעלות, ואופים במשך 5 דקות נוספות.
הסר את הקרום מהתנור, ולתת להתקרר מעט. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות.
מערבבים את הריבה עם הברנדי בקערה קטנה, ומפרשים על פניהטום של הקרום. בור השזיפים, ולחתוך אותם לארבעה pieceseach. החל מבחוץ, לסדר את השזיפים במעגל כך שכל החתיכות חופפות, יצירת מעגלים קונצנטריים רוח למרכז המחבת.
מפזרים קינמון ולימון גרידת.
להחזיר את הטארט לתנור, ואופים במשך כ -30 דקות, אורל הקרום הוא חום זהוב והשזיפים עסיסיים.
הסר את הגבס מהתנור, מפזרים על הסוכר, ומגישים טמפרטורת חם או בחדר.
Reprinted with permission from Quiches, Kugels, and Couscous: My Search for Jewish Cooking in France by Joan Nathan, © 2010 Alfred A. Knopf, a division of Random House, Inc.