טארט תאנה מזוגגת עם גאנש שוקולד ללא חלב
טארט תאנה מזוגגת עם גנאש שוקולד ללא חלב הוא טבעוני קינוח. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לך תאנים, שוקולד מריר ללא חלב, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו Ganache ללא גלוטן חלב חינם (גלם), קרמבל ללא גלוטן או טארט עם מילוי אוכמניות ותפוחים (עם אפשרויות ללא סוכר וללא חלב), ו טארט ירקות קלוי (ללא גלוטן, חלב חינם, טבעוני) (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את התאנים והמים לסיר קטן, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הנוזל מצטמצם 1/4 כוס, על 2 דקות.מערבבים את הסוכר החום ומבשלים, תוך ערבוב, במשך 1 דקה.
הסר מהחום ומערבבים את הליקר.
תן תלול במשך 10 דקות.מסננים את התאנים דרך מסננת משובחת, שומר סירופ.בעוד תאנים מגניב, להביא את קרם קוקוס לרתיחה מעל חום בינוני בסיר קטן.
הסר מהחום, להוסיף את השוקולד, ומערבבים עד חלקה.
מורחים על הקרום האפוי.מקררים 5 דקות או עד שהשוקולד מתחיל להתקרש אך אינו מוגדר.פרוסות תאנה חלופיות ואגוזים במעגלים קונצנטריים על טארט, לחיצה קלה לתוך שוקולד כדי לאבטח.צ ' יל 2 שעות או עד 1 day.To מגישים, מברישים את התאנים והאגוזים עם סירופ שמורות, ולאחר מכן להסיר את הצדדים מחבת טארט ומניחים את הטארט על מגש.