טארט תרד פטריות ותינוק
פטריות & התינוק תרד טארט לוקח בערך 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 114 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צ'דר בוגר, עלי תרד לתינוקות, פטריות כפתורים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בייבי תרד ופורטובלו סלט פטריות, בייקון וריזוטו פטריות בר עם תרד תינוק, ו פטריות, תרד, בצל ירוק.
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות ולהשתמש בו כדי קו בדיל 22cm עמוק.
תני לקצוות לצוץ, אל תגזרי אותם עדיין. צינה במקרר או במקפיא לפחות 15 דקות.
קו במקרה טארט עם אפיית קלף ולמלא אותו עם אפיות אפייה.
מניחים על מגש אפייה, ואז אופים במשך 15-20 דקות.
הסר את השעועית ואת הקלף, ואז לחזור לתנור עוד 5 דקות לבשל את הבסיס.
הסר, ואז להפחית את טמפרטורת התנור ל 160C / מאוורר 140c / גז
מחממים את השמן במחבת גדולה, ואז מבשלים את הפטריות במשך 1 דקות.
מוסיף את התרד, ואז לבשל במשך 3 דקות יותר או עד נבול למטה.
מערבבים את הביצים עם חלב ושמנת בקנקן ומתבשלים היטב. בנה את הטארט על ידי פיזור הגבינה על הבסיס, ולאחר מכן לפזר על הירקות ויוצקים על תערובת שמנת וביצה.
מפזרים את הקורנית מעל, ואז אופים עבור 40-45 דקות או עד שנקבע.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר. חותכים את הקצוות מאפה ומגישים בפרוסות עם סלטים, להלן.