טבילה תרד רזה עם ארטישוק
טבילה תרד רזה עם ארטישוקים עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא לבבות ארטישוק, גבינת שמנת 3-פחות-שומן, באגט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציץ תרד אפוי, אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, ו מטבל תרד וארטישוק אפוי.
הוראות
תנור חום כדי 177°. Spray 1-ליטר זכוכית רדודה צלחת אפייה או 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם ספריי בישול.
מניחים תרד ב 2 ליטר תבשיל מיקרוגל; להוסיף 1/4 כוס מים. כיסוי; מיקרוגל על 2 דקות גבוהות.
מסננים היטב, הקשה על תרד עם מגבות נייר כדי להסיר נוזל עודף. קוצצים תרד.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם כפית עד חלקה. הכה במיונז, 3 כפות של גבינת פרמזן, חלב, שום ובזיליקום עד מעורבב היטב. מערבבים בתרד וארטישוקים.
מורחים באופן שווה בתבנית אפייה.
מפזרים עם שאריות גבינת כף.
אופים 20 עד 25 דקות או עד מחומם היטב.
מגישים עם פרוסות בגט או ירקות טריים.