טביעת אצבע משוקולד
צריך קינוח צמחוני? טביעות אצבעות שוקולד יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 196 גרם של שומן, וסך הכל 3528 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך וניל, סוכר turbinado, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טביעת אצבע משוקולד, טביעת אצבע משוקולד, ו טביעת אצבע משוקולד.
הוראות
בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, לנצח חמאה, סוכר מגורען, וסוכר חום עד חלקה. מקציפים חלמונים ווניל עד מעורבב היטב, גירוד הצדדים של קערה לפי הצורך.
בקערה אחרת, מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. עם מיקסר על מהירות נמוכה, לנצח תערובת קמח לתוך תערובת חמאה עד מעורבב היטב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים עד שהבצק מוצק אך גמיש, כ-30 דקות.
מניחים על 1/3 כוס סוכר turbinado בקערה רדודה. צור בצק לכדורים בגודל 1 אינץ ' והתגלגל בסוכר טורבינדו למעיל.
מניחים 1 אינץ 'בנפרד על חמאה או בישול קלף מרופד 12 על ידי 15 אינץ' אפייה גיליונות. לחץ על האגודל למרכז כל עוגייה כדי ליצור הזחה עמוקה של 1/2 אינץ'.
אופים עוגיות בתנור 325 עד השחמה קלה, 10 עד 12 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע דרך האפייה.
העברת עוגיות למדף להתקרר לחלוטין (אם החריצים נעלמו, להפוך אותם שוב בעוד עוגיות חמות).
בזהירות למלא כל הזחה עם כ 1 כפית שוקולד גנאש.
בואו לעמוד עד ganache הוא מבריק ומוצק למגע, על 1 שעה (או צמרמורת במשך כ 30 דקות).
שוקולד גנאש. בקערה חסינת חום המוגדרת על מחבת של מים רותחים בקושי (בתחתית הקערה לא צריך לגעת במים), מדי פעם מערבבים 6 אונקיות קצוצות מריר או שוקולד חצי, 2 כפות שמנת, 1 כף סירופ תירס, ו 1 כף חמאה עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
הסר מהחום ולתת מגניב עד עבה אבל לא מוצק, על 15 דקות. עושה על 1 1/4 כוסות.