קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות1
ציון בריאות27
מגזין

טביעת אצבע משוקולד

טביעת אצבע משוקולד
צריך קינוח צמחוני? טביעות אצבעות שוקולד יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 196 גרם של שומן, וסך הכל 3528 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך וניל, סוכר turbinado, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טביעת אצבע משוקולד, טביעת אצבע משוקולד, ו טביעת אצבע משוקולד.

הוראות

1
בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, לנצח חמאה, סוכר מגורען, וסוכר חום עד חלקה. מקציפים חלמונים ווניל עד מעורבב היטב, גירוד הצדדים של קערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כָּתֵףכָּתֵף
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה אחרת, מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. עם מיקסר על מהירות נמוכה, לנצח תערובת קמח לתוך תערובת חמאה עד מעורבב היטב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים עד שהבצק מוצק אך גמיש, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים על 1/3 כוס סוכר turbinado בקערה רדודה. צור בצק לכדורים בגודל 1 אינץ ' והתגלגל בסוכר טורבינדו למעיל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים 1 אינץ 'בנפרד על חמאה או בישול קלף מרופד 12 על ידי 15 אינץ' אפייה גיליונות. לחץ על האגודל למרכז כל עוגייה כדי ליצור הזחה עמוקה של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים עוגיות בתנור 325 עד השחמה קלה, 10 עד 12 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע דרך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
6
העברת עוגיות למדף להתקרר לחלוטין (אם החריצים נעלמו, להפוך אותם שוב בעוד עוגיות חמות).
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
7
בזהירות למלא כל הזחה עם כ 1 כפית שוקולד גנאש.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8
בואו לעמוד עד ganache הוא מבריק ומוצק למגע, על 1 שעה (או צמרמורת במשך כ 30 דקות).
9
שוקולד גנאש. בקערה חסינת חום המוגדרת על מחבת של מים רותחים בקושי (בתחתית הקערה לא צריך לגעת במים), מדי פעם מערבבים 6 אונקיות קצוצות מריר או שוקולד חצי, 2 כפות שמנת, 1 כף סירופ תירס, ו 1 כף חמאה עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
10
הסר מהחום ולתת מגניב עד עבה אבל לא מוצק, על 15 דקות. עושה על 1 1/4 כוסות.