קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טבעת הקסם חסרת הקמח של דורי גרינספן באורך 15 דקות

טבעת הקסם חסרת הקמח של דורי גרינספן באורך 15 דקות
טבעת הקסם חסרת הקמח של דורי גרינספן באורך 15 דקות יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, ממתקים, שוקולד מריר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. מתכונים דומים: ברווז הדבש של 20 דקות של Dorie גרינספן, מסעדת Go-To Beep Daube של Dorie Greenspan, ו עוגיות קראש-O-מ Dorie גרינספן.

הוראות

1
מתכוננים: מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 177°. חמאה מחבת עוגה עגולה 8-x-2 אינץ', בשורה התחתונה עם נייר קלף או שעווה וחמאה את הנייר. אבק את החלק הפנימי של המחבת עם קמח, להקיש את העודף ולשים את המחבת על תבנית אפייה מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את amaretti ושקדים בעבודה של מעבד מזון, דופק לטחון אותם דק ובאופן שווה, ולאחר מכן להפוך את החומרים החוצה על פיסת נייר שעווה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
שים את החמאה, הסוכר והביצים לתוך קערת העבודה ולעבד במשך כ 3 דקות, עד הבלילה חלקה מאוד יש ברק satiny. עצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך כדי לעזור את החומרים להתמזג באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים את amaretti שמורות ושקדים ואת השוקולד המומס ואת הדופק רק עד שהם משולבים ביסודיות. להפוך את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
החלק את הסדין לתנור ואופה 25 עד 30 דקות, או עד שסכין מוכנס למרכז העוגה יוצא כמעט נקי-סטריקי הוא יותר מה שאתה מחפש. העוגה תהיה כיפה מעט העליון ייראה יבש-זה אולי אפילו סדק; אל תדאג.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
להעביר את העוגה למתלה להתקרר במשך 15 דקות, להפעיל סכין קהה סביב הצדדים של המחבת ולפתוח את העוגה על המדף. לקלף את הנייר, הפוך וקריר לטמפרטורת החדר בצד ימין למעלה. העוגה תהיה מאוד דקה-זה בדיוק כמו שזה אמור להיות. כאשר אתה מוכן זיגוג העוגה, לשים את המדף מעל גיליון נייר שעווה-תופס טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1
שים את השוקולד הקצוץ בכוס מדידת 2 כוסות. מערבבים את השמנת, הסוכר והמים יחד בסיר קטן ומניחים את המחבת על חום בינוני. כאשר הקרם מגיע לרתיחה, לשפוך אותו על השוקולד, לחכות 1 דקה, ולאחר מכן, באמצעות מרית גומי קטנה, לערבב בעדינות עד החומרים הם חלקה, מעורבב ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
יוצקים את השוקולד מעל החלק העליון של העוגה, עם מרית ציפוי מתכת ארוכה, להפיץ את הזיגוג, המאפשר לו לשפוך על הצדדים; להחליק את הזיגוג על הצדדים של העוגה. לצנן את העוגה במשך כ -30 דקות כדי להגדיר את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
3
כדי להפוך את הקרם: עובד במיקסר עם מצורף whisk, מקציפים את הקרם לאט עד שהוא מחזיק פסגות רכות. היכו בתמצית השקדים, ואז לנפות את הסוכר של הממת לתוך הקערה ולקפל אותו לתוך הקרם עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הגשה: עוגה זו מוגשת בצורה הטובה ביותר בטמפרטורת החדר ובחתיכות דקות—כמו מלוטש ונמוך כפי שהוא, זה כמה עשיר זה. ליד השולחן, מעל כל פרוסה עם כפית של קצפת וקמצוץ של אמרטי כתוש או שקדים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים