קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טבעת הקסם חסרת הקמח של דורי גרינספן באורך 15 דקות

טבעת הקסם חסרת הקמח של דורי גרינספן באורך 15 דקות
טבעת הקסם חסרת הקמח של דורי גרינספן באורך 15 דקות יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, ממתקים, שוקולד מריר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. מתכונים דומים: ברווז הדבש של 20 דקות של Dorie גרינספן, מסעדת Go-To Beep Daube של Dorie Greenspan, ו עוגיות קראש-O-מ Dorie גרינספן.

הוראות

1
מתכוננים: מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 177°. חמאה מחבת עוגה עגולה 8-x-2 אינץ', בשורה התחתונה עם נייר קלף או שעווה וחמאה את הנייר. אבק את החלק הפנימי של המחבת עם קמח, להקיש את העודף ולשים את המחבת על תבנית אפייה מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את amaretti ושקדים בעבודה של מעבד מזון, דופק לטחון אותם דק ובאופן שווה, ולאחר מכן להפוך את החומרים החוצה על פיסת נייר שעווה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
שים את החמאה, הסוכר והביצים לתוך קערת העבודה ולעבד במשך כ 3 דקות, עד הבלילה חלקה מאוד יש ברק satiny. עצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך כדי לעזור את החומרים להתמזג באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים את amaretti שמורות ושקדים ואת השוקולד המומס ואת הדופק רק עד שהם משולבים ביסודיות. להפוך את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
החלק את הסדין לתנור ואופה 25 עד 30 דקות, או עד שסכין מוכנס למרכז העוגה יוצא כמעט נקי-סטריקי הוא יותר מה שאתה מחפש. העוגה תהיה כיפה מעט העליון ייראה יבש-זה אולי אפילו סדק; אל תדאג.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
להעביר את העוגה למתלה להתקרר במשך 15 דקות, להפעיל סכין קהה סביב הצדדים של המחבת ולפתוח את העוגה על המדף. לקלף את הנייר, הפוך וקריר לטמפרטורת החדר בצד ימין למעלה. העוגה תהיה מאוד דקה-זה בדיוק כמו שזה אמור להיות. כאשר אתה מוכן זיגוג העוגה, לשים את המדף מעל גיליון נייר שעווה-תופס טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
שים את השוקולד הקצוץ בכוס מדידת 2 כוסות. מערבבים את השמנת, הסוכר והמים יחד בסיר קטן ומניחים את המחבת על חום בינוני. כאשר הקרם מגיע לרתיחה, לשפוך אותו על השוקולד, לחכות 1 דקה, ולאחר מכן, באמצעות מרית גומי קטנה, לערבב בעדינות עד החומרים הם חלקה, מעורבב ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים את השוקולד מעל החלק העליון של העוגה, עם מרית ציפוי מתכת ארוכה, להפיץ את הזיגוג, המאפשר לו לשפוך על הצדדים; להחליק את הזיגוג על הצדדים של העוגה. לצנן את העוגה במשך כ -30 דקות כדי להגדיר את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
3
כדי להפוך את הקרם: עובד במיקסר עם מצורף whisk, מקציפים את הקרם לאט עד שהוא מחזיק פסגות רכות. היכו בתמצית השקדים, ואז לנפות את הסוכר של הממת לתוך הקערה ולקפל אותו לתוך הקרם עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הגשה: עוגה זו מוגשת בצורה הטובה ביותר בטמפרטורת החדר ובחתיכות דקות—כמו מלוטש ונמוך כפי שהוא, זה כמה עשיר זה. ליד השולחן, מעל כל פרוסה עם כפית של קצפת וקמצוץ של אמרטי כתוש או שקדים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה