טבעת קפה דלעת
טבעת קפה דלעת יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מתכון זה מכיל 16 מנות עם 191 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-6 גרם שומן כל אחת. תמורת 31 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור משקה במחיר סביר מאוד. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אגוזי מלך, ג'ינג'ר טחון, דלעת ומים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 20%, וזה די גרוע. טבעת קפה דלעת, טבעת קפה גרנולה וטבעת קפה קינמון דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה מערבבים 1-1/2 כוסות קמח, 1/4 כוס סוכר, שמרים ומלח. בסיר מחממים מים, חלב וחמאה ל-120°-130°.
להוסיף לחומרים היבשים; מקציפים רק עד להרטיב. טורפים פנימה ביצה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך. הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת ושארית הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הדלעת, הקינמון, המלח, הג'ינג'ר ואגוז המוסקט. מנקבים בצק למטה; הופכים על משטח מקומח.
מגלגלים ל-20 אינץ'. x 10 אינץ'. מַלבֵּן; מורחים את תערובת הדלעת עד למרחק של 1/2 אינץ' מהקצוות.
רול אפ בסגנון ג'לי רול, החל בצד ארוך; לצבוט קצוות יחד ליצירת טבעת.
מניחים על תבנית אפייה משומנת. מכסים ומתפיחים עד להכפלה, כשעה.
אופים ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית לרשת. לזיגוג, שלבו את הסוכר של הקונדיטורים, וניל וחלב מספיק כדי להשיג עקביות מטפטפת.