טבעת תה שוודית
טבעת תה שוודית היא מתכון סקנדינבי שמגיש 8. מנה אחת מכילה 549 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . תמורת 73 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 יגידו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חלב, תמצית וניל, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמשקה זול מאוד. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 66% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פנקייק שוודית אפוי , קציצות שוודיות של ג'ן ולחמניות זעפרן - שוודית לוסבולר .
הוראות
בקערה קטנה, ממיסים שמרים במים החמים ומניחים לעמוד עד לקבלת קרם, כ-15 דקות. גרידה ומיץ את הלימון; הניחו מיץ בצד לשימוש מאוחר יותר.
בקערת ערבוב גדולה מערבבים את תערובת השמרים, החלב, החמאה, המלח, הסוכר, הביצים, גרידת הלימון ו-2 כוסות הקמח. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומשולבת היטב.
מערבבים פנימה את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב טוב לאחר כל הוספה. כשהבצק מתאחד, הופכים אותו על משטח מקומח קלות ולשים עד לקבלת תערובת חלקה ושאטנית; בערך 8 דקות. משמנים קלות קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים לציפוי שמן. מכסים במטלית לחה ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח; כשעה 1.
מחוררים את הבצק והופכים על משטח מקומח קלות.
מרדדים את הבצק למלבן בגודל 12X24 ס"מ בערך. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקינמון, 1/4 כוס סוכר ואגוזי פקאן; לפזר תערובת זו באופן שווה על פני הבצק.
מרדדים את הבצק לגליל ארוך ולוחצים את התפר לסגור. כשהתפר מופנה כלפי מטה, אטום את שני הקצוות יחד כדי ליצור טבעת. השתמש במעט מים כדי לעזור לך לאטום את הקצוות.
מניחים את הטבעת על תבנית עוגיות משומנת קלות. בעזרת סכין חדה או מזמרה למטבח, בצע חתכים בכל סנטימטר או משהו כזה לאורך הטבעת, תוך חיתוך רק שלושה רבעים מהדרך. מסובבים מעט כל חלק כך שהלחמניות מתנפנפות ממרכז הטבעת. מכסים את הגליל במגבת לחה ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה. בינתיים, מחממים תנור ל-375 מעלות F (190 מעלות F).
אופים את טבעת התה ב-375 מעלות F (190 מעלות צלזיוס) במשך 25 עד 30 דקות או עד להזהבה.
מוציאים את הטבעת מהתנור, מניחים על רשת לצינון.
מניחים את מיץ הלימון בקערה קטנה יחד עם הווניל.
מוסיפים 1/4 כוס אבקת סוכר ומערבבים עד שהסוכר נמס. ממשיכים להוסיף אבקת סוכר, 1 כף בכל פעם, עד שהתערובת סמיכה למדי אך עדיין ניתנת לשפוך.
מטפטפים את תוספת הלימון-סוכר על הטבעת.