קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

טבעת תה שוודית

טבעת תה שוודית
טבעת תה שוודית היא מתכון סקנדינבי שמגיש 8. מנה אחת מכילה 549 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . תמורת 73 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 יגידו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חלב, תמצית וניל, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמשקה זול מאוד. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 66% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פנקייק שוודית אפוי , קציצות שוודיות של ג'ן ולחמניות זעפרן - שוודית לוסבולר .

הוראות

1
בקערה קטנה, ממיסים שמרים במים החמים ומניחים לעמוד עד לקבלת קרם, כ-15 דקות. גרידה ומיץ את הלימון; הניחו מיץ בצד לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עד 6 ענפי כוסברה, לקישוטעד 6 ענפי כוסברה, לקישוט
זרעי פרג נוספים, לא חובהזרעי פרג נוספים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה
2
בקערת ערבוב גדולה מערבבים את תערובת השמרים, החלב, החמאה, המלח, הסוכר, הביצים, גרידת הלימון ו-2 כוסות הקמח. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומשולבת היטב.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תלתלי שוקולד וסוכריות שוקולד בצורת לבתלתלי שוקולד וסוכריות שוקולד בצורת לב
כוס גבינת צ'דר לבנה מגוררתכוס גבינת צ'דר לבנה מגוררת
2 כוסות אגוזי מלך, קלויים, לא חובה2 כוסות אגוזי מלך, קלויים, לא חובה
זרעי פרג נוספים, לא חובהזרעי פרג נוספים, לא חובה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4 כוסות חלב מלא או דל שומן4 כוסות חלב מלא או דל שומן
2 כפיות פלפל שלם2 כפיות פלפל שלם
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק קצוץ דק, לקישוטבצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
3
מערבבים פנימה את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב טוב לאחר כל הוספה. כשהבצק מתאחד, הופכים אותו על משטח מקומח קלות ולשים עד לקבלת תערובת חלקה ושאטנית; בערך 8 דקות. משמנים קלות קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים לציפוי שמן. מכסים במטלית לחה ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח; כשעה 1.
מרכיבים שתצטרך
ג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובהג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובה
כוס גבינת צ'דר לבנה מגוררתכוס גבינת צ'דר לבנה מגוררת
אגוזי מלך, קלויים, לא חובהאגוזי מלך, קלויים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה
4
מחוררים את הבצק והופכים על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובהג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובה
אגרוףאגרוף
5
מרדדים את הבצק למלבן בגודל 12X24 ס"מ בערך. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקינמון, 1/4 כוס סוכר ואגוזי פקאן; לפזר תערובת זו באופן שווה על פני הבצק.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ברוקוליניברוקוליני
ג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובהג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובה
2 כוסות אגוזי מלך, קלויים, לא חובה2 כוסות אגוזי מלך, קלויים, לא חובה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה
6
מרדדים את הבצק לגליל ארוך ולוחצים את התפר לסגור. כשהתפר מופנה כלפי מטה, אטום את שני הקצוות יחד כדי ליצור טבעת. השתמש במעט מים כדי לעזור לך לאטום את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובהג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובה
עד 6 ענפי כוסברה, לקישוטעד 6 ענפי כוסברה, לקישוט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מניחים את הטבעת על תבנית עוגיות משומנת קלות. בעזרת סכין חדה או מזמרה למטבח, בצע חתכים בכל סנטימטר או משהו כזה לאורך הטבעת, תוך חיתוך רק שלושה רבעים מהדרך. מסובבים מעט כל חלק כך שהלחמניות מתנפנפות ממרכז הטבעת. מכסים את הגליל במגבת לחה ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה. בינתיים, מחממים תנור ל-375 מעלות F (190 מעלות F).
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כפיות אבקת מרנג1-3/4 כפיות אבקת מרנג
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פחיות כל אחת) אפרסקים פרוסים בסירופ/מיץ קל במיוחדפחיות כל אחת) אפרסקים פרוסים בסירופ/מיץ קל במיוחד
4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש
8
אופים את טבעת התה ב-375 מעלות F (190 מעלות צלזיוס) במשך 25 עד 30 דקות או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
פחיות כל אחת) אפרסקים פרוסים בסירופ/מיץ קל במיוחדפחיות כל אחת) אפרסקים פרוסים בסירופ/מיץ קל במיוחד
9
מוציאים את הטבעת מהתנור, מניחים על רשת לצינון.
ציוד שתשתמש בו
פחיות כל אחת) אפרסקים פרוסים בסירופ/מיץ קל במיוחדפחיות כל אחת) אפרסקים פרוסים בסירופ/מיץ קל במיוחד
10
מניחים את מיץ הלימון בקערה קטנה יחד עם הווניל.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
מקלות מנטה כתוש, ועוד להגשהמקלות מנטה כתוש, ועוד להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה
11
מוסיפים 1/4 כוס אבקת סוכר ומערבבים עד שהסוכר נמס. ממשיכים להוסיף אבקת סוכר, 1 כף בכל פעם, עד שהתערובת סמיכה למדי אך עדיין ניתנת לשפוך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה עוגיות אוראו מופחתות שומן, מרוסקותחבילה עוגיות אוראו מופחתות שומן, מרוסקות
2 כוסות אגוזי מלך, קלויים, לא חובה2 כוסות אגוזי מלך, קלויים, לא חובה
12
מטפטפים את תוספת הלימון-סוכר על הטבעת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 כוסות אגוזי מלך, קלויים, לא חובה2 כוסות אגוזי מלך, קלויים, לא חובה