קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

לפסה תפוחי אדמה נורבגית

לפסה תפוחי אדמה נורבגית
Lefsan תפוחי אדמה נורבגי הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 8 מנות. מנה אחת מכילה 764 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . תמורת 93 סנט למנה , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הסקנדינבית הזו. למתכון הזה של Allrecipes יש 212 מעריצים. אם יש לכם שמנת כבדה, חמאה, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 89% , וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Norwegian Potato Klub , Norwegian Cookies , ו- Norwegian Coleslaw .

הוראות

1
מקלפים תפוחי אדמה ומניחים אותם בסיר גדול עם כמות גדולה של מים. מביאים מים לרתיחה, ונותנים לתפוחי האדמה לרתוח עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסננים ומועכים היטב.
3
בקערת ערבוב גדולה מערבבים 8 כוסות פירה, שמנת, חמאה, מלח וסוכר. מכסים את תפוחי האדמה ומכניסים למקרר ללילה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
4
מערבבים קמח לתוך הפירה ומגלגלים את התערובת לכדורים בערך בגודל של כדורי טניס, או קטנים יותר בהתאם להעדפה. שומרים כדורי בצק על צלחת במקרר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
מוציאים בכל פעם כדור אחד מהמקרר, מרדדים כדורי בצק על קרש מקומח. כדי שהבצק לא יידבק בזמן הרידוד, עוזר שיש מערוך עם כיסוי צמר גפן.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
6
מטגנים את הלפסה בגריל או במחבת ברזל בחום גבוה מאוד. אם הלפסה משחימה מדי, מנמיכים את האש. לאחר בישול כל חתיכת לפסה מניחים על מגבת. מקפלים מגבת מעל לפסה כדי להתחמם. עורמים את הלפסה זו על גבי זו ושומרים מכוסה כדי לא להתייבש.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים