טג'ין טלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טג'ין טלה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 160 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 26 שעות. גשו לסופר וקנו טלה, בצל, הל טחון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו טג'ין טלה, טג'ין טלה, ו טלה ואפונה טג'ין (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית גדולה resealable, לזרוק יחד את הפפריקה, כורכום, כמון, קאיין, קינמון, שיני, הל, מלח, זנגביל, זעפרן , 1/2 השום, כוסברה; לערבב היטב.
מוסיפים את הכבש לשקית, וזורקים סביב המעיל היטב.מקררים לפחות 8 שעות, עדיף בין לילה.
חום 1 כף שמן זית בסיר גדול, כבד בתחתית מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1/3 של כבש, חום היטב.
הסר לצלחת, וחזור עם כבש שנותר.
מוסיפים בצל וגזר לסיר ומבשלים 5 דקות.מערבבים בשאר השום והג ' ינג ' ר הטרי; להמשיך לבשל במשך 5 דקות נוספות.להחזיר את הטלה לסיר ומערבבים את גרידת הלימון, מרק עוף, רסק עגבניות ודבש.מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 1 1/2 עד 2 שעות, ערבוב מדי פעם, עד הבשר רך.אם העקביות של הטאג ' ין היא דקה מדי, אתה יכול לעבות אותו עם תערובת של קורנפלור ומים במהלך 5 הדקות האחרונות.