טג'ין טלה מרוקאי עם צימוקים, שקדים ודבש
טג'ין טלה מרוקאי עם צימוקים, שקדים ודבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 688 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות גשו לסופר וקנו מלח, דבש, מקלות קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: טג'ין טלה מרוקאי, טג'ין טלה מרוקאי, ו טג'ין טלה מרוקאי.
הוראות
להקציף יחד ראס-אל-האנוט, מלח, פלפל, זנגביל, זעפרן, ו 1 כוס מים בסיר כבד 5 ליטר. מערבבים ב כבש, הנותרים 2 כוסות מים, בצל, שום, מקלות קינמון, חמאה ומבשלים, מכוסה, עד כבש הוא רק רך, על 1 1/2 שעות.
מערבבים בצימוקים, שקדים, דבש וקינמון טחון ומבשלים, מכוסים, עד שהבשר רך מאוד, כ -30 דקות יותר.
לחשוף סיר ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התבשיל מעובה מעט, על 15 דקות יותר.
* טאג ' ין יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.* זמין בחנויות מזון מיוחדות וב-Kalustyan ' s (800-352-3451).