טג'ין טלה מרוקאי עם צימוקים, שקדים ודבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 688 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות גשו לסופר וקנו מלח, דבש, מקלות קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: טג'ין טלה מרוקאי, טג'ין טלה מרוקאי, ו טג'ין טלה מרוקאי.
הוראות
1
להקציף יחד ראס-אל-האנוט, מלח, פלפל, זנגביל, זעפרן, ו 1 כוס מים בסיר כבד 5 ליטר. מערבבים ב כבש, הנותרים 2 כוסות מים, בצל, שום, מקלות קינמון, חמאה ומבשלים, מכוסה, עד כבש הוא רק רך, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
Ras El Hanout
זעפרן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
פירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אפונה קלופה, לא חובה
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מערבבים בצימוקים, שקדים, דבש וקינמון טחון ומבשלים, מכוסים, עד שהבשר רך מאוד, כ -30 דקות יותר.