גשו לסופר וקנו את האריסה, ג'ינג'ר בגודל אגודל, גזרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-35 דקות. עם כפית ציון של 44% המנה הזאת די טובה. נסו מרגוז מרוקאי וטאג'ין ירקות, Merguez And Green Chard Tagine, ו נקניקיות מרגוז עם תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור המרינדה, לצלות את התבלינים במחבת יבשה במשך כמה דקות עד ריחני. לשים את המרכיבים המרינדה הנותרים בבלנדר ותהליך כדי להדביק חלקה, ולאחר מכן להוסיף את התבלינים צלוי להתמזג שוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים את הטלה בקערה גדולה ויוצקים מעל המרינדה. השאירו את הדבק בן לילה, או לפחות 2 שעות כדי לספוג את כל הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בתוך פח קלייה גדול, גדול מספיק כדי להתאים את הבשר בשכבה אחת, לחמם את השמן ולמקם מעל חום גבוה על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
דַק-
5
הסר את הבשר מן המרינדה, מנגב את ההזמנה כל עודף, ואז שוקים חומים על כל הצדדים בשמן החם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
דַק-
6
מוסיפים את המרינדה שנותרה לצלחת יחד עם גזר, בצל ושזיפים מיובשים, ואז לשפוך 1 ליטר מים. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף ומבשלים בתנור נמוך במשך 3-4 שעות עד שהבשר רך ונופל מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שזיפים מיובשים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מוסיפים את הדבש, מיץ לימון ותיבול ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
למרקם חלק וניתן למריחה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
8
אם משתמשים, לטגן את הנקניקיות עד מבושל דרך, ואז להוסיף את הטאגין.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סיר טג ' ין
9
מגישים את הבשר בקערה גדולה עם הרוטב כפיות מעל, ואז לפזר עם לימונים משומרים ונענע, ומגישים את האריסה בצד.