גשו לסופר וקנו את האריסה, ג'ינג'ר בגודל אגודל, גזרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-35 דקות. עם כפית ציון של 44% המנה הזאת די טובה. נסו מרגוז מרוקאי וטאג'ין ירקות, Merguez And Green Chard Tagine, ו נקניקיות מרגוז עם תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור המרינדה, לצלות את התבלינים במחבת יבשה במשך כמה דקות עד ריחני. לשים את המרכיבים המרינדה הנותרים בבלנדר ותהליך כדי להדביק חלקה, ולאחר מכן להוסיף את התבלינים צלוי להתמזג שוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מניחים את הטלה בקערה גדולה ויוצקים מעל המרינדה. השאירו את הדבק בן לילה, או לפחות 2 שעות כדי לספוג את כל הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
3
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בתוך פח קלייה גדול, גדול מספיק כדי להתאים את הבשר בשכבה אחת, לחמם את השמן ולמקם מעל חום גבוה על הכיריים.
מוסיפים את המרינדה שנותרה לצלחת יחד עם גזר, בצל ושזיפים מיובשים, ואז לשפוך 1 ליטר מים. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף ומבשלים בתנור נמוך במשך 3-4 שעות עד שהבשר רך ונופל מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
גב שומן חזיר
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שזיפים מיובשים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)