טגליאטל עם לימון
טליאטלה עם לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 582 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קרם fraîche, מלח ופלפל, tagliatelle, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), טליאטלה עם ראגו חזיר לימון, ו Courgette, לימון וצ'ילי tagliatelle (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את tagliatelle במים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
בעוד הפסטה מתבשלת, מגררים את גרידת הלימונים וסוחטים ושומרים את המיץ של 1 לימון.
בסיר, לחמם את שמן הזית, להוסיף את ההתלהבות, ומבשלים מעל אש נמוכה במשך 2 דקות.
מוסיפים את קרם fraîche ומביאים לרתיחה; יוצקים את מיץ לימון שמורות ומביאים לרתיחה שוב.
כאשר הקרם מתחיל להתעבות, מוסיפים את הפרמזן, מתבלים לפי הטעם, מערבבים היטב ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את הפסטה סחוטה וזורקים לערבב.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
From When French Women Cook by Madeleine Kamman, ©2004 by Madeleine Kamman. פורסם על ידי Ten Speed Press. מדלן קאממן נולדה בפריז והחלה את הקריירה הקולינרית שלה ב-1940 במסעדה של דודתה באזור טוריין בצרפת. כמדריך קולינרי נערץ מאז 1962, כתב קמאן שני ספרים נוספים: ארוחת ערב נגד השעון ועשייה חדשה של טבח.