קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

טגליאטל עם לימון

טגליאטל עם לימון
טליאטלה עם לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 582 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קרם fraîche, מלח ופלפל, tagliatelle, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), טליאטלה עם ראגו חזיר לימון, ו Courgette, לימון וצ'ילי tagliatelle (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את tagliatelle במים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
TagliatelleTagliatelle
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2
ניקוז.
3
בעוד הפסטה מתבשלת, מגררים את גרידת הלימונים וסוחטים ושומרים את המיץ של 1 לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
בסיר, לחמם את שמן הזית, להוסיף את ההתלהבות, ומבשלים מעל אש נמוכה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מוסיפים את קרם fraîche ומביאים לרתיחה; יוצקים את מיץ לימון שמורות ומביאים לרתיחה שוב.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
6
כאשר הקרם מתחיל להתעבות, מוסיפים את הפרמזן, מתבלים לפי הטעם, מערבבים היטב ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
7
מוסיפים את הפסטה סחוטה וזורקים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
מגישים באופן מיידי.
9
טעם
10
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
11
From When French Women Cook by Madeleine Kamman, ©2004 by Madeleine Kamman. פורסם על ידי Ten Speed Press. מדלן קאממן נולדה בפריז והחלה את הקריירה הקולינרית שלה ב-1940 במסעדה של דודתה באזור טוריין בצרפת. כמדריך קולינרי נערץ מאז 1962, כתב קמאן שני ספרים נוספים: ארוחת ערב נגד השעון ועשייה חדשה של טבח.
מרכיבים שתצטרך
מדלן.מדלן.