פטל שקדים
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. גשו לסופר וקנו חמאה, שקדים, ריבת פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פטל שקדים ריבה ברים, פטל שקדים, ו פטל-חטיפי שקדים.
הוראות
תנור חום ל 191°. קו 13x9 תבנית אפייה בתחתית ו 2 צדדים עם רדיד אלומיניום, וודא כי לסכל הוא חלק ו overhangs העליון של מחבת על ידי כ 4 אינץ ' בכל צד. לרסס לסכל קל עם ספריי בישול.
מניחים שקדים וסוכר במעבד מזון ומעבד עד אגוזים הם טחונים דק.
מוסיפים קמח, תמצית חמאה ושקדים ומעבדים עד שהתערובת מתפוררת ומתחילה ליצור גושים קטנים.לחץ על 3/4 של תערובת שקדים לתוך מחבת מוכן.
מורחים ריבה על גבי, ולאחר מכן נקודה עם בצק שנותר שקדים פרוסים
אופים עד ריבה מבעבע ציפוי זהוב, על 25-30 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
הסר מחבת על ידי אחיזה רדיד תלוי ומניח על קרש חיתוך.
הסר רדיד וחתוך ל-36 ריבועים