טגליוליני מחיטה מלאה ברוטב עגבניות שרי טרי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו רוטב עגבניות שרי טרי, פסטה ברוטב עגבניות שרי טרי, ו Tagliolini עם לובסטר ועגבניות טריות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פסטה, כפות קלות נמרח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים ו 1/4 מלח כפית במעבד מזון; תהליך 30 שניות.
שלב 5 כפות מים, 2 כפות שמן זית, וביצים בקערה, ערבוב היטב עם מקצף. עם ריצת מעבד, יוצקים תערובת מים דרך מצנח המזון, עיבוד רק עד הבצק יוצר כדור. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 5 או 6 פעמים. לעצב בצק לדיסק. בצק אבק בקלילות עם קמח; לעטוף בניילון נצמד.
מחלקים את הבצק ל -3 חלקים שווים. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לחץ על הבצק לתוך מלבן שטוח.
מגלגלים את הבצק לתוך ריבוע 14 x 14inch, לאבק בקמח, במידת הצורך (הפיכת הבצק מדי פעם ולאבק את פני השטח עם קמח לפי הצורך).
להניח גיליון בצק שטוח; לקפל את הקצוות כך שהם נפגשים באמצע. מקפלים את הסדין לשניים כמו סגירת ספר. מקפלים לשניים שוב כדי ליצור 8 שכבות של פסטה. באמצעות סכין חדה, לחתוך את הפסטה לרוחב לתוך אטריות 1/4 אינץ ' רחב. אטריות נפרדות, ואבק עם קמח.
מניחים אטריות על מחבת ג ' לי מגולגלת בקמח. חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו.
להביא 6 ליטרים מים הנותרים 1 כף מלח לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
מניחים אטריות במסננת; לנער את עודף קמח.
הוסף אטריות למחבת. לבשל 1 1/2 דקות או עד הסוף; לנקז.
כדי להכין רוטב, חום 2 כפות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
להוסיף שום למחבת; לבשל 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות (לא חום).
הסר מהחום. מערבבים עגבניות ומרכיבים הנותרים. לזרוק עם אטריות.