טומטיו סלסה ורדה
צריך מתאבן ללא גלוטן וטבעוני? Tomatillo סלסה ורדה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 88 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. אם יש לך עגבניות, מיץ לימון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2, אנשים רבים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. וזה מצוין. נסו עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, סלסה ורדה בסיסית (סלסה מקסיקנית Tomatillo), ו סלסה ורדה קלה (סלסה Tomatillo) לשימורים (מתכונים דומים).
הוראות
הסר קליפות נייר מן טומטילו ולשטוף היטב. שיטת קלייה בתנור 2a
חותכים את tomatillos במחצית ומקום לחתוך את הצד על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
מניחים תחת broiler במשך כ 5-7 דקות כדי להשחיר קלות את העור.2b פאן שיטת קלייה מעיל התחתון של מחבת עם קצת שמן צמחי.
מניחים את tomatillos במחבת לצרוב בצד אחד, ואז להתהפך וחום בצד השני.
מניחים טומטילו בסיר, מכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות.
הסר tomatillos עם כפית מחוררת.3
מניחים tomatillos, מיץ ליים, בצל, כוסברה, פלפל צ ' ילי, סוכר בבלנדר או מעבד מזון ודופק עד שכל החומרים הם קצוצים ומעורבים דק. מתבלים לפי הטעם במלח. מגניב במקרר.
מגישים עם צ ' יפס או כמו ליווי סלסה למנות מקסיקניות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.