המתכון איטלקי טונה, ירוק זית וסלט מנדרינה על לחם בגריל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 331 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, עירית, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: כריכי סלט טונה איטלקיים W / רוטב זית שחור, כריכי סלט טונה איטלקיים עם רוטב זית שחור, ו טונה, זית, אבוקדו, מתכון סלט שעועית ירוקה.
הוראות
1
תדליק גריל. מקלפים את המנדרינה, מסירים את המד הלבן. באמצעות סכין קטנה וחדה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינה
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
חותכים את הקטעים לחתיכות 1/2 אינץ'; להשליך כל זרעים.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
3
בקערה גדולה מערבבים את הטונה עם חתיכות המנדרינה, מיונז, זיתים קצוצים, עירית ושאלות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מנדרינה
שאלוט, מגורר או טחון
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מברשת את הצדדים לחתוך של באגט עם שמן זית. גריל על חום גבוה, לחתוך צדדים למטה, במשך 2 עד 3 דקות, או עד השחמה פריך. סובב אותם וגריל עד שחום קל בצד השני, כ -30 שניות יותר. לשפשף את הצדדים לחתוך של באגט עם שן שום. תלוש את סלט הטונה על בגט בגריל, לחתוך 8 חתיכות לשרת.
טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.