טונה מק דורש על 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.16 דולר למנה. מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים יש 3 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, פטריות, מרגרינה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 76%. מתכונים דומים: מק וגבינה טבעוניים, המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר, ו בייקון וביצה מק וגבינה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
מביאים מים לרתיחה בסיר. מבשלים מקרוני ברתיחה, מערבבים מדי פעם, עד שהם רכים, 7 עד 8 דקות; מסננים.
מרלו, פינו נואר, ו רוז-יין הם הבחירות המובילות שלי לטונה. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות ארבעה בריקס יקב פאסו רובלס סנגיובזה, מונית, מרלו "סקוסו" תערובת. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -40 דולר לבקבוק.
קליפורני "סופר טוסקני" של סנגיובזה, קברנה סוביניון ומרלו הוא נסיעה מלאה של גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל אוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים ברמזים של פלפל וניל עם גימור ברי מתוק.