טונה מתובלת בזיגוג אננס
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו קבב הטונה הקסום של הודיני עם זיגוג אננס, המבורגרים טונה עם זיגוג אננס-חרדל ירוק צ'ילה - חמוצים להתענג, ו טונה בגריל עם זיגוג בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החומרים ספייס לשפשף במחבת כבדה, לערבב היטב, וחום על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד תבלינים מתחילים לעשן ולהיות ריחני.
הסר מהחום, מגניב, מקום במטחנת קפה לטחון עד fine.To הפוך את זיגוג, לשלב את מיץ אננס, חומץ, זנגביל, רוטב סויה, וסוכר חום בסיר קטן.מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים עד התערובת מופחתת בחצי, כ 30 דקות.
הוסף את catsup ומבשל 5 דקות נוספות.
הסר מהחום, להוסיף מיץ ליים, כוסברה ופלפל לבן; לערבב היטב ולהניח בצד.לשפשף את סטייקים טונה על כל הצדדים עם תערובת תבלינים.גריל הטונה מעל אש בינונית במשך 4 עד 5 דקות לכל צד, או עד המרכז הוא עדיין מעט ורוד עבור בינוני נדיר.
מורחים פרוסות אננס קלות עם זיגוג וגריל במשך 2 עד 3 דקות לכל צד.
מגישים סטייקים בגריל על גבי אורז יסמין עם זיגוג spooned מעל, העליון עם פרוסת אננס.