טונה עם סלט עדשים ים תיכוני
טונה עם סלט עדשים ים תיכוני עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 536 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך בצל, גזר, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. וזה מצוין. נסו היתרונות הבריאותיים של טונה: סלט Antipasto ים תיכוני, סלט עדשים ים תיכוני, ו סלט עדשים ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הגזרים, בצל אדום, שום, ומלח ופלפל עד הבצל הם שקופים, על 5 דקות. מערבבים את העדשים והמים, מביאים לרתיחה, ומפחיתים את החום לרתיחה. מבשלים את העדשים עד רך אבל לא רגשני, על 20 דקות.
מסננים את עודף הנוזל, ומעבירים לקערה. מערבבים 3 כפות שמן זית, 1 1/2 כפות מיץ לימון, פטרוזיליה, ומלח נוסף ופלפל שחור במידת הצורך.
טפטוף 1 1/2 כפות של מיץ לימון על סטייקים טונה, ומפזרים את שני הצדדים של הסטייקים עם מלח ופלפל. במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית על חום בינוני-גבוה עד שהשמן חם מאוד, מניחים את הסטייקים בשמן החם, וצורבים בכל צד עד שמחוץ לטונה משחימים היטב והפנים ורוד, בערך 2 דקות לכל צד. מחלקים את הסלט עדשים בין 4 צלחות, ומגישים סטייק טונה ליד הסלט.