טונה עם סלט עדשים ים תיכוני עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 536 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך בצל, גזר, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. וזה מצוין. נסו היתרונות הבריאותיים של טונה: סלט Antipasto ים תיכוני, סלט עדשים ים תיכוני, ו סלט עדשים ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 כף שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הגזרים, בצל אדום, שום, ומלח ופלפל עד הבצל הם שקופים, על 5 דקות. מערבבים את העדשים והמים, מביאים לרתיחה, ומפחיתים את החום לרתיחה. מבשלים את העדשים עד רך אבל לא רגשני, על 20 דקות.
טפטוף 1 1/2 כפות של מיץ לימון על סטייקים טונה, ומפזרים את שני הצדדים של הסטייקים עם מלח ופלפל. במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית על חום בינוני-גבוה עד שהשמן חם מאוד, מניחים את הסטייקים בשמן החם, וצורבים בכל צד עד שמחוץ לטונה משחימים היטב והפנים ורוד, בערך 2 דקות לכל צד. מחלקים את הסלט עדשים בין 4 צלחות, ומגישים סטייק טונה ליד הסלט.
טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.