טונה צרובה באבוקדו
טונה צרובה עם אבוקדו דורש סביב 16 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 534 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם שמן canolan, שיני שום, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 666 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מתכונים דומים: טונה צרובה עם סלסה אבוקדו, טונה צרובה עם סלט אשכוליות אבוקדו, ו טרטר טונה צרוב עם אבוקדו.
הוראות
בקערה, לשלב את כוסברה, jalapeño, זנגביל, שום, מיץ ליים, רוטב סויה, סוכר, מלח, שמן שומשום ושמן זית. אם אתה רוצה, אתה יכול purée הרוטב בבלנדר או מעבד מזון.
מחממים מחבת גדולה על חום גבוה למשך דקה אחת. מעיל המחבת עם שמן קנולה ולתת לחמם במשך 30 עד 45 שניות.
מפזרים את חתיכות הטונה במלח. לצרוב את הטונה לרגע בכל צד.
מעבירים את הטונה הצרובה לקערה ומעיל עם חלק מהרוטב.
יוצקים קצת רוטב על הצלחות, למעלה עם הטונה ומגישים עם אבוקדו פרוס ו טריז של סיד.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.