טונה צרובה במחבת עם אבוקדו, סויה, ג'ינג'ר ולימון
טונה צרובה במחבת עם אבוקדו, סויה, ג'ינג'ר, וסיד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 650 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, מיץ ליים, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 13 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית ציון של 86% המנה הזאת מעולה. נסו שומשום צרוב טונה עם לימון ג'ינג'ר מתכון ויניגרט, סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, ו המרכיב הסודי (ג'ינג'ר ריבה): ג' ינג'ר מתוק צרוב טונה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערת ערבוב, לשלב את הכוסברה, jalapeno, זנגביל, שום, מיץ ליים, רוטב סויה, סוכר, מלח, פלפל, ו 1/4 כוס שמן זית. מערבבים את החומרים יחד עד משולב היטב.
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומעיל עם 2 כפות הנותרים של שמן זית. מתבלים את חתיכות הטונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
הניחו את הטונה בשמן החם וצור במשך 1 דקה כדי ליצור קרום קל; להעיף לצרוב את הצד השני 1 דקה.
יוצקים חצי מתערובת הכוסברה לתוך המחבת כדי לצפות את הדגים.
מעבירים את הטונה הצרובה לצלחות ומגישים עם אבוקדו פרוס ורוטב הכוסברה הנותר טפטף על כל הצלחת.